AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Mariana Bendou         Publicat în: Ediţia nr. 1827 din 01 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

Concurs de poezie “CALATOR PRIN STELE”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Concurs de poezie “CALATOR PRIN STELE” (29 decembrie 2015-10 ianuarie 2016) 
  
Concursul de poezie nu ţine seama de categoria de vârstã ci doar de originalitate și mãiestrie fiind inclus în cadrul Festivalului "Cãlãtor prin stele", Ediţia a-III-a , manifestare culturalã iniţiatã și organizatã de cãtre Asociaţia "Clubul EXPRESIA IDEII" și partenerii sãi la Onești, judeţul Bacãu. Se pot înscrie poeţi debutanţi sau consacraţi. Concursul se desfãșoarã online (virtual) pe pagina facebook a asociaţiei organizatoare ( www.facebook.com/expresiaideii ) dar premierea se va face concret , în prima zi a Festivalului (15 ianuarie 2016, dupa amiazã, la Biblioteca "Cosânzeana" din Onești) și constã în realizarea unui text literar în versuri bazându-se pe titlul "Cãlãtor prin stele" . Evaluarea creaţiilor va avea în vedere numãrul de 'like-uri" primite de la cititorii virtuali dar și opinia unui juriu competent. Termenul limitã de postare a poemelor în pagina facebook este 10 ianuarie 2016, ora 24. Se acordã Premii și Trofeul "Cãlãtor prin stele" 2016. Rezultatul premierii se va posta, desigur și în pagina facebook a Asociaţiei. Lista premianţilor și poemele câștigãtoare vor fi publicate într-un numãr special al Revistei "EXPRESIA IDEII" care poate fi achiziţionatã ulterior (luna februarie 2016) .Informaţii suplimentare pe adresa : expresiaideii@yahoo.com 
  
Referinţă Bibliografică:
Concurs de poezie “CALATOR PRIN STELE” / Mariana Bendou : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1827, Anul VI, 01 ianuarie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mariana Bendou : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mariana Bendou
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!