AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Eseuri >  


Autor: Maria Luca         Publicat în: Ediţia nr. 1443 din 13 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Zăpezile de altădată...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu câtă nerăbdare aştept sărbătorile Naşterii Mântuitorului nostru!  
 
Zilele trec una după alta şi ne apropiem tot mai mult de acel moment minunat iar emoţiile mele sunt tot mai mari căci asociez această sărbătoare cu anii fără seamăn ai copilăriei...Parcă aud şi acum, ca un ecou din vremi îndepărtate, versurile colindelor ce ne vorbeau despre o stea, un Prunc şi un Mântuitor! Ce bucurie sfântă era în inimile noastre când auzeam despre darurile pe care Le-a primit Pruncul Divin bănuind că undeva, ascunse într-un ungher ne aşteptau şi pe noi cadouri de la cei ce ne iubesc!  
De ce oare iarna,cu minunatele ei sărbători, rămâne întipărită mai puternic în mintea noastră?  
Poate de vină e fiorul acela minunat pe care îl simţi când vin colindătorii cu -O ce veste minunată- poate de vină e feeria zăpezii ce ne încântă privirile sau poate inima noastră aşteaptă cu nerăbdare ca Domnul Păcii să se nască din nou, acolo, la căldura dragostei noastre!  
Din ce în ce mai puternic se simte atmosfera de sărbătoare iar sufletul meu parcă a luat-o la goană să caute zăpezile de altădată, să caute ieslea cu Pruncul în ea şi să se închine Lui! Zăpezile vor veni şi ele...ştiu...şi totul va fi minunat....minunat!  
Referinţă Bibliografică:
Zăpezile de altădată... / Maria Luca : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1443, Anul IV, 13 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Maria Luca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Luca
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!