AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Eseuri >  


Autor: Maria Luca         Publicat în: Ediţia nr. 1411 din 11 noiembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Iată...mai trece o toamnă peste noi!
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Iată...mai trece o toamnă peste noi...atât de repede trece...Parcă timpul a luat-o razna...Mai ieri ne bucuram de căldura plăcută a verii şi acum iată-ne în prag de iarnă, cu sufletele tânjind după încă o zi în care să ne minunăm de frumuseţea ce ne înconjoară...  
 
Avem...încă avem o toamnă care ne îndeamnă la melancolie...care deschide portiţe de mult uitate ale sufletului iar noi...unii dintre noi...privim cu uimire înlăuntru nostru şi descoperim acolo un om ascuns, un om care ştie încă să se bucure de culorile minunate cu care natura s-a îmbrăcat în această toamnă!  
Privesc în jurul meu şi văd atâtea chipuri...unele vesele...altele triste, unele preocupate...altele indiferente...Atâtea chipuri ce poartă cu ele tot atâtea destine şi mă întreb...Dacă fiecare dintre noi, pentru o clipă, ar lăsa orice preocupare, orice grijă şi s-ar bucura de lumina blândă a soarelui, de covorul frunzelor ce foşneşte sub picioare...dacă am admira florile ce încă se încăpăţânează să reziste şi ne încântă ochii cu frumuseţea lor...dacă am face aceste lucruri poate lumea ar deveni mai bună...poate sufletele noastre s-ar hrăni din această splendoare şi atunci ar fi pregătite pentru iarna ce se apropie!  
 
Referinţă Bibliografică:
Iată...mai trece o toamnă peste noi! / Maria Luca : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1411, Anul IV, 11 noiembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Maria Luca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Luca
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!