AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Proza >  


Autor: Maria Cristina Pârvu         Publicat în: Ediţia nr. 2058 din 19 august 2016        Toate Articolele Autorului

Cântecul apei
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Câtă muzicalitate există în cântecul apei! 
  
V-ati gândit vreodată? Pentru început, imaginati-va valurile liniștite ale mării. Ce vals! Câtă gratie! Marea intinzandu-si trena cea albă pe malul fierbinte. 
  
Dar, de plictiseală, valurile devin nervoase, marea pare o regină ce își apără teritoriul. Iar cântecul ei, plin de violență, ce cântec rock! Câte sentimente exprimă! Atunci, e momentul in care ea se descarca. 
  
Dar o garla cristalină? Apa care tot curge, lăsând in urma ei pietrele, așa cum amintirile ne rămân nouă, in ciuda trecerii timpului. Ce melodie dance! Numai bună de binedispus lumea. 
  
Dar ce cântec are apa care curge intr-o sticlă de plastic? Un reggaeton de excepție, o apă care își cântă versurile, durerea de a sta închisă, neputința ei de a evada. 
  
Dar ce sunet auzi atunci când scuturi o sticla cu apă? O manea în toată regula, "shake your hips, baby "! 
  
Ploaia...Ploaia aceea de vară. Ce blues! Câtă nostalgie si dor, dorință și amintire, regrete și iubiri! Ploaia aceea rece pe dinafară și fierbinte pe dinăuntru. 
  
Dar ploaia torentiala, cu bass de tunete? Un house fără versuri! În care nu mai e nevoie de cuvinte, totul e deja spus... 
  
Referinţă Bibliografică:
Cântecul apei / Maria Cristina Pârvu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2058, Anul VI, 19 august 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Maria Cristina Pârvu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Maria Cristina Pârvu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!