AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Lucia Cioban         Publicat în: Ediţia nr. 1588 din 07 mai 2015        Toate Articolele Autorului

Lucia CIOBAN - RADIO „PRODIASPORA” – ŞASE ANI PENTRU ROMÂNII DE PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Un radio de speranţă şi de iubire pentru românii de pe ambele maluri ale Prutului, astfel este caracterizat de ascultătorii săi fideli postul de radio „ProDiaspora” la cei şase ani de activitate. Promotorii acestui post: Ecaterina Cimpean din România împreună cu Robert Landmann din Germania şi-au propus să creeze în anul 2009 un spaţiu informaţional şi cultural unic cu obligaţia păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti.  
 
„Acest post de radio „ProDiaspora”, după cum îi spune şi numele, a fost înfiinţat din dorinţa de a aduce clipe de bucurie în sufletul românilor de peste hotare, a românilor oriunde s-ar afla ei, dar si celor de acasă”, a declarat Ecaterina Cimpean.  
 
„Ceea ce ne dorim noi, este să intrăm în casele oamenilor, în sufletul românilor aflaţi în diasporă. Să-i facem să se bucure, să ne aprecieze, să rezoneze alături de noi, să ne caute, să fie alături de emisiunile noastre, să-i facem mai buni, mai iubitori, să-i asigurăm de solidaritatea noastră în sentimentul apartenenţei la cultura românească şi la consolidarea stabilirii reperelor într-o societate în plină schimbare de paradigmă”, se mai spune într-un comunicat de presă.  
 
Lucia CIOBAN  
Chişinău  
5 mai 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Lucia CIOBAN - RADIO „PRODIASPORA” – ŞASE ANI PENTRU ROMÂNII DE PE AMBELE MALURI ALE PRUTULUI / Lucia Cioban : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1588, Anul V, 07 mai 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Lucia Cioban : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Lucia Cioban
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!