CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Meditare >  


Autor: Liviu Florian Jianu         Publicat în: Ediţia nr. 1635 din 23 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

Liviu JIANU - DIALOGURI CU ELISE (6)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
• Când buruienile şi iarba sunt mari în curtea stăpânului, câinii pekinezi fac caca pe alei.  
 
• Poşta Română are de trimis o pensie unui pensionar. Pensionarul are mai multe domicilii, în ţară şi în străinătate. Mai multe adrese. Cum procedează Posta pentru că pensia să ajungă la destinatar, şi să fie sigură că acesta este cel care o încasează, şi el îi şi confirmă primirea pensiei?  
 
• (Posibilă tema pentru Universităţi, Ateliere, Laboratoare şi Şcoli de profile multiple Posibil program (inclusiv grafic) de testare/simulare, explicare şi predare a temei Analiza şi premiere soluţie optimă: faze locale, judeţene, interjudeţene, naţionale, internaţionale)  
 
• Observaţie: Este posibil ca temă să includă şi o problemă de drept şi autorat naţional, şi internaţional.  
 
Liviu JIANU  
23 iunie 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
Liviu JIANU - DIALOGURI CU ELISE (6) / Liviu Florian Jianu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1635, Anul V, 23 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Liviu Florian Jianu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Liviu Florian Jianu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!