CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Cugetari >  


Autor: Ligia Gabriela Janik         Publicat în: Ediţia nr. 1993 din 15 iunie 2016        Toate Articolele Autorului

LIGIA-GABRIELA JANIK: GÂNDURI...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
1. Iubirea este unica vecie dată nouă, oamenilor.  
 
2. Îmbrăţişarea unui suflet frumos face mai mult decât o mie de vorbe.  
 
3. Poezia înseamnă orice trăire din supraplinul inimii noastre.  
 
4. Puţini sunt acei care înţeleg că două cuvinte simple, spuse la vremea potrivită, sunt ca un balsam pentru suflet. Două cuvinte cu o forţă extraodinară pot schimba în totalitate viaţa cuiva  
 
5. Nimic nu se aseamănă mai bine cu Dumnezeu decât Adevărul. De aceea, Adevărul ne face liberi.  
 
6. O vorbă spusă la întâmplare poate ridica sau poate dărâma un suflet. Dacă ştii că ai ucis cu vorba încrederea cuiva, nu mai întreba nepăsător: "ce am făcut?"  
 
7. Dacă crezi că în viaţă nu ai făcut nimic mai bun decât să-ţi verşi mânia asupra altora, nu uita că şi Dumnezeu, la timpul potrivit, îşi va revărsa mânia asupra ta. Dacă îţi vei petrece timpul slujind aproapelui tău, în cer vei fi servit chiar de Însuşi Fiul Său.  
 
8. Nu este greşit să-ţi pese de lume, dar înaintea lumii este familia ta.  
 
9. Iubirea şi prietenia au valoare doar în lumina omeniei noastre.  
 
10. Priveşte-ţi duşmanul aşa cum te priveşti pe tine însuţi. Apoi încearcă să-l urăşti, dacă mai poţi  
 
  
Referinţă Bibliografică:
LIGIA-GABRIELA JANIK: GÂNDURI... / Ligia Gabriela Janik : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1993, Anul VI, 15 iunie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ligia Gabriela Janik : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ligia Gabriela Janik
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!