CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Ion Nălbitoru         Publicat în: Ediţia nr. 1540 din 20 martie 2015        Toate Articolele Autorului

Concursul internaţional de proză scurtă şi poezie “MEMORIA SLOVELOR”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Redacţia revistei „Memoria slovelor” a Ligii Scriitorilor Români, Filiala Vâlcea are plăcerea să vă informeze că începând din acest an (2015) iniţiază un proiect cultural constând dintr-un concurs internaţional de proză scurtă şi poezie. Acest concurs vine în sprijinul unui alt proiect cultural la Râmnicu Vâlcea, „Ziua Limbii Române”, la care sunt invitate să colaboreze toate societăţile culturale vâlcene. 
  
La acest concurs pot participa românii de pretutindeni. 
  
Textele pentru concurs vor fi scrise în format A4, Times New Roman, caracter 12, obligatoriu cu diacritice, la un rând. Pentru secţiunea de proză scurtă se va participa cu un singur text de maxim 3 pag. Pentru secţiunea de poezie se va participa cu 3 poezii (fiecare cu maxim 25 de versuri) 
  
Se pune condiţia ca lucrările să nu fi fost publicate în volum, în reviste online sau pe hârtie şi să nu se facă publice pe durata concursului sau a jurizării. 
  
Textele care nu îndeplinesc condiţiile de mai sus vor fi descalificate. 
  
Concurenţii vor trimite personal prin e-mail trei documente: unul cu textul, unul cu CV(obligatoriu adresa de e-mail şi nr. de telefon pentru contactarea câştigătorilor) şi o poză jpg pe adresa: memoriaslovelor@yahoo.ro şi se va specifica: Pentru concurs, secţiunea poezie sau proză. Cei care doresc să participe la ambele secţiuni vor trimite materialele în mail-uri separate (pentru fiecare secţiune în parte). 
  
Concursul se va desfăşura în perioada 01 aprilie – 15 iunie, iar jurizarea va avea loc în perioada 01 iulie -15 august, 2015. 
  
Se vor acorda PREMIUL I, II, III pentru fiecare secţiune constând din diplome tipărite, cărţi, câte un exemplar din revista „Memoria slovelor” unde vor fi publicate lucrările câştigătoare. 
  
Anunţul oficial al câştigătorilor se va face pe 31 august în cadrul sărbătorii „Ziua Limbii Române”, la Râmnicu Vâlcea. 
  
Comisia de jurizare este alcătuită din personalităţi ale culturii româneşti din ţară şi de peste hotare: 
  
1. Al Florin Ţene – preşedintele LSR -România 
  
2.Traian Vasilcău – Republica Moldova 
  
3. Helene Pflitsch – Germania 
  
4. Viorel Ploeşteanu – Irlanda 
  
5. Milena Munteanu – Canada 
  
6 Dan David - S.U.A 
  
7. Ion Nălbitoru - redactor şef „Memoria slovelor” – România 
  
Referinţă Bibliografică:
Concursul internaţional de proză scurtă şi poezie “MEMORIA SLOVELOR” / Ion Nălbitoru : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1540, Anul V, 20 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Ion Nălbitoru : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ion Nălbitoru
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!