CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ADMINISTRAȚIE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Opinii >  


Autor: Ilie Popescu         Publicat în: Ediţia nr. 1852 din 26 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

PREMONIȚIE LA PREMIER
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
02-03.07.2014.Mă aflam într-o clădire mare. Deodată apare lângă mine Premierul României ( V.P. ). După câteva discuţii mă roagă să-i ţin locul, urmând să plece din localitate. Ieşim din clădire pe o uşă impozant de mare. Afară, în faţa uşi, erau mai multe trepte pe care se cobora la nivelul solului. Înainte de a coborî scările observ, pe un suport mai înalt, cheile de la uşă pe care le iau şi le introduc pe dinăuntru, în broasca uşi. Cobor treptele şi-l regăsesc pe V.P. Alături, unul lângă altul, ne plimbăm prin preajma clădiri. La un moment dat, V.P. se împiedică de piciorul meu şi era să cadă. Mai mergem şi din nou se loveşte de piciorul meu și iar era să cadă. Continuăm să mergem şi în faţa noastră apare un şanţ, cam de 2 m. lăţime. V.P. cade fleaşc, cu faţa în jos, în şanţ şi de îndată s-a ridicat. Visul a mai continuat cu alte aspecte , mai mult piedici pe care le-am întâmpinat pentru a putea să merg să-i ţin locul Premierului.  
 
Iulie 2014. Mă aflam, undeva, într-un parc, alături de soții Nicolae și Elena Ceaușescu. Toți eram eleganți, frumoși și bine dispuși. La un moment dat, împreună cu Elena, am plecat la plimbare pe o alee.........  
 
18-19.04.2015. Mă aflam într-o încăpere cu Președintele K.W. I. Din discuțiile avute cu el constat că vroia să mă îndepărteze din funcția pe care o aveam. Deodată ridic tonul la el, țipând cu putere. De spaimă, sau de frică, îl văd căzând la podea și asta de mai multe ori. În alt context, mă văd cu un cărucior cu alimente, undeva afară, în fața unui magazin alimentar și mă îndrept spre K.W.I. să-i ofer alimente. Dau mâna cu el și-i dau alimentele.  
 
ÎNTREBĂRI:  
 
-cine este personajul, din realitate, care a luat cheile de la ușa Palatului Victoria, ce se aflau în afară, pe un suport, le-a introdus în broască pe dinăuntru și l-a însoțit la plimbare pe V.P. în aproierea Palatului Victoria ?  
 
-idem,.... care a fost în relații apropiate cu soții Ceaușescu?  
 
-idem, .....care a ridicat tonul la actualul Președinte și ulterior îl aprovizionează cu alimente?  
 
De reținut: sunt apolitic. Tony și Atât  
 
Referinţă Bibliografică:
PREMONIȚIE LA PREMIER / Ilie Popescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1852, Anul VI, 26 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ilie Popescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ilie Popescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!