CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Horia Muntenus         Publicat în: Ediţia nr. 1904 din 18 martie 2016        Toate Articolele Autorului

Horia MUNTENUS - COMUNICAT
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pe data de 18 martie 2016, în Bucureşti, a fost convocată o şedinţă a Adunării Generale a Uniunii Scriitorilor. Nu voi putea participa deoarece calitatea mea de membru a fost suspendată în anul 2011 pentru neplata cotizaţiei, an în care am luat decizia să nu mai plătesc un ban acestei organizaţii până când USR nu va da publicităţii lista membrilor săi care au fost ofiţeri acoperiţi ai Securităţii, informatori ai Securităţii sau membri ai nomenclaturii comuniste şi până când USR nu va lua decizia excluderii lor din această organizaţie.  
 
De asemenea, am hotărât să nu mai plătesc cotizaţia, în condiţiile în care USR se împărtăşeşte dintr-o lege pe care eu o consider discriminatorie şi anticonstituţională – legea care priveşte plata din bugetul statului a unor indemnizaţii de pensionari, membri ai USR, indemnizaţii care sunt exprimate de un procent de 50% din fiecare pensie.  
 
S-a ajuns astfel în situaţia de a fi plătite sume fabuloase, din banii publici, în fiecare lună, de atâţia ani, unor învârtiţi grafomani, megalomani, în dezinteresul total faţă de susţinerea reală a actului creator. Subliniez că această lege funcţionează de ani buni, dar că ea poate fi atacată oricând de acum înainte. Verificarea dosarelor unor aşa zişi scriitori, membri ai USR, va evidenţia falsul grotesc pe care l-au folosit un imens număr de pensionari pentru a incasa bani publici, in mod fraudulos.  
------------------------------------  
Horia MUNTENUS  
Cluj-Napoca  
16 martie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Horia MUNTENUS - COMUNICAT / Horia Muntenus : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1904, Anul VI, 18 martie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Horia Muntenus : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Horia Muntenus
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!