AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  Moment aniversar la Școala Gimnazială Păunești – 150 de ani de la înființare
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Şcoala, sacru templu al devenirii fiinţei umane, este cea care primeşte copilul cu respect, îl creşte cu dragoste, pentru ca mai apoi să îi ofere libertatea deplină în zborul său către un ideal. Fiecare om, în diferitele etape ale vieţii sale, își reamintește că a aparţinut cândva şcolii, rememorând, uneori cu emoţie, alteori cu tristeţe sau zâmbind timid în colţul gurii, întâmplări ce par acum incredibile. Oricine și-ar dori să posede o baghetă fermecată care să-l întoarcă în timp, în mijlocul acelor momente unice și irepetabile. Iată că acum, din nou, comunitatea păuneșteană apelează la un moment de magie și încântare, strigându-și într-un glas bucuria: Școala Gimnazială Păunești sărbătorește 150 de ani de la înființarea sa. Reprezentanţii comunității – Primăria Comunei Păunești, prin dl. primar Gheorghe Popa şi Școala Gimnazială Păunești, prin d-na director prof. Mihaela Enache – au onoarea de a deveni mesagerii acestei importante sărbători și vă așteptă să le fiţi alături, în data de 27 octombrie, începând cu ora 11.00, la acest minunat eveniment – ce va deveni, cu certitudine, o emblemă pentru comuna vrânceană. LA MULȚI ANI, ȘCOALA GIMNAZIALĂ PĂUNEȘTI! 
  
prof. M. Stroia 
  
Referinţă Bibliografică:
Moment aniversar la Școala Gimnazială Păunești – 150 de ani de la înființare / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1757, Anul V, 23 octombrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!