CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Carti >  


Autor: Gheorghe Stroia         Publicat în: Ediţia nr. 1168 din 13 martie 2014        Toate Articolele Autorului

O nouă apariţie literară în colecţia LIRIK a editurii Armonii Culturale: ANA MARIA GÎBU (Dorohoi, Botoşani) – DINTR-UN VIS ÎN ALTUL
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
ANA MARIA GÎBU (Dorohoi, Botoşani) – DINTR-UN VIS ÎN ALTUL (Proză scurtă, A5, 108 pagini) 
  
LUMINIŢA ZAHARIA: Ce surprize ne-ar mai putea oferi Ana Maria, vă întrebaţi, când ne-a demonstrat cu prisosinţă că nu există limite pentru cuvântul scris, că atât metafora (la superlativ!), cât şi naraţiunea lucidă, realistă, bine condusă pe tot parcursul unei scrieri de amploare, pot fi apanajul aceleiaşi minţi sclipitoare, că talentul nu cunoaşte vârstă?... Şi iată că „recidivează”, în acest volum de proză scurtă, pentru a ne arăta cât de graţios ştie să patineze dintr-un vis în altul, printre iubirile dintâi, eterne sau dramatice sau cu final neaşteptat, printre magia chimiei şi cea a fizicii, transformate magistral în poveste (cum îi vor mulţumi profesorii pentru ajutorul în atragerea copiilor către aceste ştiinţe aparent dificile!), printre adevărate poeme în proză (pentru că, nu-i aşa, un poet nu se poate dezice în cele din urmă de „blestemul” lirismului din genele sale!) sau poveşti science-fiction, doldora de imaginaţie dar extraordinar de solid documentate ştiinţific... Încântătoare sunt şi eseurile care tratează teme grele, adevărate lecţii de viaţă şi de conduită morală, scrise cu o maturitate uimitoare. Acest volum nu poate plictisi pe nimeni! Saltul din vis în vis, unul mai îndrăzneţ şi mai misterios decât altul, tematica atât de complexă şi de variată va atrage, cu siguranţă, cititori de toate vârstele sau gusturile literare! 
  
Aşteptăm autorii interesaţi să ne contacteze, pe adresa editurii, sau pe pagina web, la următoarele date de contact: Editura ARMONII CULTURALE, Str. Siret, bloc 28, ap. 30, Adjud, jud. Vrancea, fix: 0374-064.594, mobil: 0741-078.627, e-mail: geocosynus@gmail.com, web: www.armoniiculturale.ro/editura  
  
ARMONII CULTURALE – ÎNCĂ UN VIS ÎMPLINIT! 
  
În curând la Editura Armonii Culturale ... Emanoil TOMA (Ploieşti), Mihaela GUDANĂ (Tecuci), Marina Angela GLODICI (Baia Mare), Ioan CIORCA (Cluj-Napoca), Cornel COSTEA (Cluj-Napoca), Nicholas BUDA (New York), Georgeta Minodora RESTEMAN (Cluj), Virginia BOGDAN (Focşani), Florentina DANU (Braşov), Ion Lazăr da Coza şi Vasilisia Lazăr (Tulnici, Vrancea), Ion CROITORU (Adjud) ... şi multe alte noi apariţii editoriale! 
  
Armonii Culturale 
  
13 martie 2014 
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
O nouă apariţie literară în colecţia LIRIK a editurii Armonii Culturale: ANA MARIA GÎBU (Dorohoi, Botoşani) – DINTR-UN VIS ÎN ALTUL / Gheorghe Stroia : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1168, Anul IV, 13 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Gheorghe Stroia : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Stroia
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!