AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Gheorghe Păun         Publicat în: Ediţia nr. 2102 din 02 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

Gheorghe PĂUN - LANSARE DE CARTE: „CUMPĂNA ROMÂNIEI” DE CĂLIN GEORGESCU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Luni, 10 octombrie, ora 17.00, în sala mare a Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeş, se va lansa „Cumpăna României” (Editura Christiana, 2016) de Călin Georgescu, expert internaţional în dezvoltare durabilă.  
 
Cititorii revistei „Curtea de la Argeş” îl cunosc pe autor, din revistă (a se vedea numărul din august 2016), din conferinţa ţinută la ziua revistei, ediţia 2015, de pe internet, de la televizor.  
 
Este vorba despre o carte care propune un proiect de ţară, pune diagnostice lucide lumii şi României deopotrivă, dar propune şi soluţii realiste, ba chiar urgenţe („hrana, apă, energie”, sub sloganul „Pentru noi, prin noi înşine!”), o carte care se poate constitui într-un benefic program de guvernare.  
 
Va vorbi despre carte prof. Pavel Chirilă (postfaţator al cărţii; cartea are şi două prefeţe, una semnată de Eugen Mihăescu, membru de onoare al Academiei Romane, şi una de subsemnatul), îşi va prezenta ideile autorul, într-o scurtă prelegere (urmată de o „sesiune de autografe”).  
 
Sunt aşteptaţi iubitorii de cultură, prietenii revistei, toţi cei interesaţi în „mersul lumii”, în soartă României – aflată în cumpănă în această vreme.  
------------------------  
Acad. Gheorghe PĂUN  
Curtea de Argeş  
octombrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Gheorghe PĂUN - LANSARE DE CARTE: „CUMPĂNA ROMÂNIEI” DE CĂLIN GEORGESCU / Gheorghe Păun : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2102, Anul VI, 02 octombrie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Gheorghe Păun : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Păun
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!