AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Gheorghe Pârlea         Publicat în: Ediţia nr. 1656 din 14 iulie 2015        Toate Articolele Autorului

CU DUMNEAVOASTRĂ SE VA REÎNFĂPTUI DREAPTA RÂNDUIALĂ A ISTORIEI PE MALURILE PRUTULUI: UN NEAM ROMÂNESC, O ŢARĂ ROMÂNEASCĂ
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Distinse Domnule Academician Nicolae Dabija,  
 
Ziua Dumneavoastră de naştere e un motiv, cu emotie aşteptat, ca să vă reiterăm privilegiul nostru de a vă avea onorant Consătean, prin adoptie, respectiv Cetăţean de Onoare al comunei noastre.  
 
Nu pierdem prilejul de a vă putea transmite din nou cele mai alese gânduri ale noastre, cu referire la sănătatea Dumneavoastră fizică, la puterea de a pune în valoare comoara cea "în adâncuri înfundată" a fiinţei Neamului nostru, sondabilă doar de către iniţiaţii care deţin codul, respectiv Poeţii, între care sunteţi cel dintâi. Dar mai ales, dorim putere nezdruncinată braţului în care ţineţi sus Condeiul - stindard în lupta pentru regăsirea deplină, atât cultural-spirituală cât şi politic-statală, a Neamului nostru răstignit între Răsărit şi Apus. Cu Dumneavoastră, avem credinţa nestrămutată, se va reînfăptui dreapta rânduială a Istoriei, pe malurile Prutului: un Neam Românesc, o Ţară Românească.  
 
Dezlegaţi Prutul, Cinstite Tribun Nicolae Dabija, de blestemul de a ne fi hotar înlăuntrul Vetrei Strămoşeşti!  
 
Aşa să vă ajute (aşa să ne ajute) Dumnezeu!  
 
La mulţi ani!  
 
Ionuţ Gospodaru, primarul comunei Mirosloveşti, judeţul Iaşi  
Gheorghe Pârlea, învăţător  
 
Referinţă Bibliografică:
CU DUMNEAVOASTRĂ SE VA REÎNFĂPTUI DREAPTA RÂNDUIALĂ A ISTORIEI PE MALURILE PRUTULUI: UN NEAM ROMÂNESC, O ŢARĂ ROMÂNEASCĂ / Gheorghe Pârlea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1656, Anul V, 14 iulie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Gheorghe Pârlea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gheorghe Pârlea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!