CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Georgeta Resteman         Publicat în: Ediţia nr. 1684 din 11 august 2015        Toate Articolele Autorului

Georgeta RESTEMAN - ILVA FEST - FESTINUL ARTELOR ŞI PRIETENIEI

 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
FOLK, POEZIE ŞI UMOR DE CALITATE  
14-15 august 2015,  
Lunca Bradului, Mureş  
 
„N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit  
e de-ajuns o mână de prieteni în asfinţit”  
(Dinu Olăraşu)  
 
Spre sfârşitul lunii iulie 2015, de o astfel de „mână de prieteni” a fost nevoie pentru a prinde contur un proiect de suflet (dar mai ales pentru suflet), iniţiat de către îndrăgitul cantautor DANIEL IANCU. Bucurându-se de sprijinul şi ajutorul unor prieteni de nădejde, Daniel a dat startul serilor de muzică şi poezie pe Ilva pe 24-25 iulie, la Lunca Bradului, judeţul Mureş.  
 
Într-o splendidă locaţie, pe o scenă construită din lemn de brad, cu o inspirată şi prietenoasă „sală de spectacole” amenajată cu mult gust în poiana de pe valea Ilvei, s-a desfăşurat, timp de două seri, ca un evantai de cântec, vers şi umor de calitate - „Ediţia PRINCEPS” ILVA FEST – care se doreşte a fi o permanentă sărbătoare a diverselor forme de artă, reunind sub auspiciile prieteniei şi dragostei de frumos, de natură şi de semeni, creatori şi iubitori ai artelor din toată ţara şi, de ce nu, şi din străinătate.  
 
După cum a debutat, cu siguranţă manifestarea se va bucura de succes în continuare, pentru că iată, ecoul ILVA FEST a fost atât de puternic încât, la numai trei săptămâni de la debut se anunţă o nouă ediţie a bucuriei şi veseliei în poiană! Şi cum surprizele fac parte din „meniul cultural servit” de organizatori în minunatul cadru natural de la Lunca Bradului, iată ce-au pregătit pentru viitoarea întâlnire a oamenilor frumoşi:  
 
14-15 august 2015  
la Lunca Bradului  
(între Topliţa şi Reghin)  
ILVA FEST. Din nou!  
Cu oameni dragi şi talentaţi:  
 
Angela Mariaşiu  
Emeric Imre  
Maria Gheorghiu  
Dinu Olăraşu  
Vali Răcilă  
Eduard Zalle (lansare carte)  
Alecu Mihai (expoziţie pictură)  
Konstantinos Filippidis- Grecia (fost component al grupului VOUĂ)  
Sorina Bloj (Grupul Ecou)  
Georgeta Resteman (poezie)  
Daniel Dărăban (expoziţie de desen)  
Marcel Naste (pictură)  
George Sărluceanu  
Smaranda si Enea Gherman  
Maria Tugui si Bogdan Ciortan  
Valer Moldovan  
Costel Pătrăşcan (caricatură)  
Daniel Iancu  
 
Şi... SE ANUNŢĂ ÎNCĂ O FRUMOASĂ SURPRIZÄ.... la timpul potrivit!  
Vă oferim, pe lângă dragostea noastră de frumos, o palincă...sau două , gulaş delicios şi poiana noastră unde puteţi campa gratuit cu cortul; de asemenea, în zonă se află pensiuni cu preţuri/ proprietari foarte prietenoase/ prietenoşi!  
Vă aşteptăm cu mult drag!”  
 
Folk, poezie, blues, arte plastice, umor fin şi prietenie!  
Toate dăruite cu multă, multă dragoste!  
Ne vedem la ILVA FEST!  
 
Georgeta RESTEMAN  
10 august 2015  
Săcuieu-Cluj  
 
Referinţă Bibliografică:
Georgeta RESTEMAN - ILVA FEST - FESTINUL ARTELOR ŞI PRIETENIEI / Georgeta Resteman : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1684, Anul V, 11 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Georgeta Resteman : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Georgeta Resteman
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!