AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Impact > Libertate >  


Autor: Gabriel Todică         Publicat în: Ediţia nr. 1600 din 19 mai 2015        Toate Articolele Autorului

Vaccinare
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vaccinare  
 
 
Când am fost copil, în şcoală, am fost învăţăt că vaccinarea este utilă. Că astfel ne imunizăm organismul împotriva anumitor boli. Am fugit repede să mă vaccinez. Şi poate din acest motiv anumite boli nu s-au prins de mine. Poate!...  
 
Mai târziu… Mult mai târziu, am întâlnit o bătrânică octogenară care-şi ducea cu greu fiica în spate pentru că nu putea să meargă. Fata avea aproximativ şaizeci de ani, iar picioarele-i erau strâmbe… Mi-au spus că a avut poliomelită de când era mică. Am întrebat-o pe mamă cum de s-a întâmplat şi mi-a spus că din cauza unui vaccin. Deşi n-a vrut să-şi vaccineze fata, medicul a obligat-o, iar perioada a coincis cu epidemia de poliomelită. Fata i s-a îmbolnăvit, iar urmările le suportă şi azi. Medicul n-a păţit nimic, evident!  
 
Mi-am pus atunci întrebarea dacă nu cumva vaccinarea are şi contraindicaţii, iar unele prospecte le scriu destul de apăsat. Ba mai mult, cultura de agenţi patogeni se face pe diverse substanţe destul de dubioase, iar în sinteza vaccinului intervin alte substanţe şi mai periculoase ce rămân în ser. Astfel, prin injectare, ne patrund în organism şi aceste substanţe, mult mai nocive. Şi atunci mă întreb: mă vindec otrăvindu-mă?  
 
Şi poate că n-aş fi aşteptat vre-un răspuns dacă n-aş începe să cred într-o teorie a conspiraţiei, datorită căreia se doreşte împuţinarea omenirii prin îmbolnăvirea ei. Industria farmaceutică şi cea medicală trăieşte deja foarte bine din asta! Aşa că vom plăti mult ca să trăim! Altfel murim!!! Şi dacă punem în legătură acest aspect cu cel al otrăvirii alimentelor pe care deja le observăm în pieţele şi magazinele alimentare, devin tot mai sceptic la argumentele autorităţilor că ne vor binele. Aşa că prefer să mă lase-n pace. Dacă mie mi-e bine aşa, de ce nu mă lăsaţi AŞA?  
 
Refuz să fiu victimă a afacerilor voastre pe seama sănătăţii şi vieţii mele! Asta-i tot ce mi-a mai rămas curat! Dacă nu puteţi să mă respectaţi ca individ, măcar respectaţi-mi alegerea! Şi asta măcar din considerentul că tot aclamăm respectarea „Drepturile omului”, „Dreptul la opinie”, „Dreptul la autodeterminare” şi DEMOCRAŢIA!  
 
19.05.2015  
Referinţă Bibliografică:
Vaccinare / Gabriel Todică : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1600, Anul V, 19 mai 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Gabriel Todică : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Gabriel Todică
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!