AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  O SEARĂ DANSANTĂ ŞI O FLOARE DE ...Camelie...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
" Firicel de floare albastră 
  
Sunt vagabondul vieţii mele 
  
Cu ce m-am ales din viaţă" 
  
Iată refrene cu dedicaţie izvorâte din pasiunea asistentului social principal -Departamentul cultură şi asistenţă socială , Asociaţia Liga pensionarilor Arad,afiliată Federaţiei Naţionale "Unirea", doamna lect.univ.dr.Camelia Jurcuţ UAV Arad. 
  
O seară în care 90 de persoane şi-au împreunat mâinile nu pentru rugăciunea de început rostită de Camelia ci pentru Seara dansantă-Biodanza care a devenit o tradiţie săptămânală.Voie bnă, bucate şi dans , Laurenţiu Raşca, formaţia Doru Huzur, C.Corodescu au fost lături ca o terapie vie celor asistaţişi răsfăţaţ. 
  
-Voulez vous dansez, madame?.Felicitări Camelia, lumina dă aripi de îngeri şi la Ziua porţilor deschise , joi la DDAC. 
  
Referinţă Bibliografică:
O SEARĂ DANSANTĂ ŞI O FLOARE DE ...Camelie... / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1783, Anul V, 18 noiembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!