AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Comentarii >  ANTON ILICA -PEDAGOGIA CONTEMPORANĂ, Tiparniţa, Arad. 2015
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mărturiseşte autorul în Cuvânt înainte-"Este plăcerea autorului, a oricărui generator de idei teoretice, ca intelectual branşat la opiniile ştinţifice din domeniu, de a construi un text ..cum n-a văzut Parisul, care să epateze şi să atragă cititorii , să stimuleze opinii, puncte de vedere , să identifice adulatori sau opozanţi".Prof.univ.drAnton Ilica, propune în cele unsprezece capitole plus Concluzi, Adendă, Bibliografie, un volum d cercetare cât un material didactic de excpţie atât pentru cadre didactice, studenţi sau potenţiali interesaţi de fenomenul educaţional-pedagogic actual.Noutatea o constituie Notele -adnotări la margine de rând care se completază armonios cu cele de subsol.Recomandăm Cartea- Document cu căldura mâinilor care a fost scrisă pe un portativ al experienţei de "mare pedagog între filologi" ori invers. 
Referinţă Bibliografică:
ANTON ILICA -PEDAGOGIA CONTEMPORANĂ, Tiparniţa, Arad. 2015 / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1706, Anul V, 02 septembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!