CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  PREMII UNIFERO 2015-LA ZIUA LIMBII ROMÂNE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La a opta Conferinţă UNIFERO , de la Craiova, Preşedinte Fondator, Doamna Smaranda Livescu,Atlanta USA. Aradul a participat la două secţiuni ale concursului de creaţie Diamante Spirituale.Festivitatea de premiere a aut loc şi la Arad, care a trimis cel mai numeros grup, sub genericul "La o cească d discutii!" 
  
Iată palmaresul.Elevi-Locul III -Alexandra Tudorescu-Colegiul Moise Nicoară, Ioana Crisan , Colegiul Moise Nicoară-Mentiunea I.prof.coord.-Radu Savulov. 
  
Kamp Claudiu-Locul III.Colegiul Economic-Prof.Coord.Mira Odagiu. 
  
Adulţi-Festivitatea de premiere de la Arad s-a purtat..La o ceaşcă --de discutii! 
  
Mentiuni-Carina Ienăşel, Natasa Roman. Geanina Iovănescu, Laura Orban, Mira Odagiu, Eugenia Ponta Pete. 
  
Locul II-Sava Sifora cu resedinta Arad-Viena 
  
Locul I-Lucia Bibart 
  
Marele Premiu si Diploma de Excelenţă-Florica Ranta Cândea 
  
Dedicăm aceste Înalte distincţii tuturor acelora care, prin miasme de dor , cu spor, gândesc , scriu si vorbesc româneste, azi, de Ziua Limbii Române , căci, parafrazând nichitstănescian "Limba Română e patria mea" si la Arad, si la Unifero dar mai ales prin Confluenţe literare! 
  
Referinţă Bibliografică:
PREMII UNIFERO 2015-LA ZIUA LIMBII ROMÂNE / Florica Ranta Cândea : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1704, Anul V, 31 august 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Florica Ranta Cândea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Ranta Cândea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!