AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Florica Bud         Publicat în: Ediţia nr. 1593 din 12 mai 2015        Toate Articolele Autorului

Florica BUD - LUNEA ARTELOR: LANSAREA ANTOLOGIEI „STINA E DASHURISE”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lansarea antologiei poetice a Cenaclului Scriitorilor din Maramureş în limba albaneză  
 
Lunea Artelor din data de 18 mai le propune iubitorilor de literatură o lansare de carte. Este vorba despre o antologie poetică a Cenaclului Scriitorilor din Maramureş, în traducerea lui Baki Ymeri, apărută la Editura Amanda Edit Verlag. Cartea se intitulează „Stina e Dashurise” şi cuprinde creaţii ale poeţilor: Florica Bud, Ioan Romeo Roşiianu, Elena Cărăuşan, Alexa Gavril Bâle, Flavia Cosma, Rodica Dragomir, Luis Raul Calvo, Luisa Neruţ, Gelu Dragoş, Teresia Bolchiş Tătaru, Olimpia Danci, Ioana Ileana Şteţco, Marian Hotca, Rodica Brad Păuna, Silvia Bya Urlih. Volumul al doilea al antologiei este aşteptat în curând.  
 
Lunea Artelor este un eveniment săptămânal, organizat de Teatrul Municipal Baia Mare, care îşi propune să adune iubitori ai diferitelor arte în jurul teatrului, acesta fiind o artă sincretică. Astfel, la fiecare început de săptămână, Lunea Artelor înseamnă expoziţii de fotografie sau artă plastică, lansări de carte, recitaluri muzicale, spectacole de dans, spectacole de teatru-lectură sau alte evenimente culturale şi educative.  
 
Lansarea antologiei „Stina e Dashurise” va avea loc în foaierul Teatrului Municipal Baia Mare luni, 18 mai, de la ora 19. Intrarea va fi liberă.  
-----------------------------------  
Florica BUD  
Membru al USR  
Baia Mare  
10 mai 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Florica BUD - LUNEA ARTELOR: LANSAREA ANTOLOGIEI „STINA E DASHURISE” / Florica Bud : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1593, Anul V, 12 mai 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Florica Bud : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Florica Bud
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!