CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Accente >  


Autor: Elisabeta Iosif         Publicat în: Ediţia nr. 1309 din 01 august 2014        Toate Articolele Autorului

Staţiunea GEOAGIU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Geoagiu – poezia de la mijloc de iulie  

La a patra ediţie a Festivalului Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu” staţiunea Geoagiu s-a transformat într-un loc, în care poezia naturii s-a îngemănat cu versurile poeţilor sosiţi din toată ţara.  

Dincolo de programul festivalului, un moment de reţinut a fost decernarea de către Claudiu Şimonaţi, (preşedinte al cenaclului) a premiilor câştigătorilor concursului, la care au participat concurenţi din mai multe judeţe, membrii ai Ligii Scriitorilor din Romania şi nu numai, veniţi în oraşul de la poalele Munţilor Metaliferi, alături de alte personalităţi locale, care iubesc literatura, viaţa spirituală. Ei sunt susţinători şi animatori ai culturii, fie că sunt oameni ai Primăriei, ai Casei de cultură din Geoagiu sau ai Compleului hotelier „Alexandra”, alăturându-se inimoşilor membri ai Filialei Hunedoara a LSR cu dăruire, încurajând cultura, pentru care au fost salutaţi cu bucurie şi respect. Ei, toţi organizatorii acestui eveniment, ne-au propus câteva momente de meditaţie asupra a ceea ce se întâmplă în zilele noastre în cultura română şi truda lor este exemplară pentru noile generaţii. Iar revista „Cetatea lui Bucur” a salutat cu deplină justificare cutezătorii, întreprinzătorii într-ale literaturii şi culturii din oraşul Geoagiu.  

LAZĂR IOSIF  

Referinţă Bibliografică:
Staţiunea GEOAGIU / Elisabeta Iosif : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1309, Anul IV, 01 august 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Elisabeta Iosif : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Elisabeta Iosif
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!