AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Daniela Tiger         Publicat în: Ediţia nr. 1357 din 18 septembrie 2014        Toate Articolele Autorului

INAUGURARE CENACLU LITERAR LA CRAIOVA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Mi-am dorit de mult timp să înfiinţez un cenaclu literar, dar nu virtual, ci cât se poate de real. Aş vrea să fie acele întâlniri, gen cafeneaua ”Capşa” - Bucureşti sau Hotel ”Binder” - Iaşi, un loc public, intim, dar cu o mare încărcătură de suflet. Este că v-ar plăcea? Gândul meu s-a împlinit. Am locul potrivit pentru întâlnirile noastre, un loc cu atmosferă şi aromă de cafea orientală. Fiind localizat în Craiova mă adresez, în special, celor care locuiesc în oraş, dar oricine doreşte să vină din altă parte este binevenit!
Lansarea cenaclului este azi, JOI - 18 SEPTEMBRIE 2014, restaurant ”ORIENTAL”, str. Vasile Alecsandri, nr. 47.
Sunt nerăbdătoare să-mi cunosc prietenii virtuali şi creaţiile acestora rostite chiar de domniile lor! Vă aştept cu mare drag! Vezi mai mult  

 

 

Referinţă Bibliografică:
INAUGURARE CENACLU LITERAR LA CRAIOVA / Daniela Tiger : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1357, Anul IV, 18 septembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Daniela Tiger : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Daniela Tiger
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!