AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Evaluari >  


Autor: Dan Petrescu         Publicat în: Ediţia nr. 2030 din 22 iulie 2016        Toate Articolele Autorului

APRECIERE
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Recent am participat la un concurs de proză scurtă organizat de NEGRU ȘI ALB.. dotat cu premii și diplome. Spre surprinderea mea la final după numărătoarea voturilor am primit diploma anexată. Personal consider că am fost supraevaluat și că ea se datorează faptului că m-am ostenit să aștern pe hărtie o istorioară pe care eu o păstram de multă vreme în sufletul meu. Este totuși un motiv în plus să mai fac mici încercări, deoarece timpul va aprecia că bun sau rău.. a rămas ceva în urma mea.Mi-a plăcut mereu și apreciez permanent dictonul ..CARTE FRUMOASĂ CINSTE CUI TE_A SCRIS ! Citesc cu plăcere și atenție ceace se publică pe CONFLUENȚE LITERARE și am toată considerația pentru cei ce coordonează, precum și pentru cei care publică.. 
  
Cu stimă ! 
  
Nicu Dan Petrescu 
  
Referinţă Bibliografică:
APRECIERE / Dan Petrescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2030, Anul VI, 22 iulie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Dan Petrescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dan Petrescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!