AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Eseuri >  


Autor: Dan Petrescu         Publicat în: Ediţia nr. 1926 din 09 aprilie 2016        Toate Articolele Autorului

DISCUTÂND CU DUMNEZEU
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
IERTAȚI, IUBIȚI SI DETAȘAȚI-VĂ 
  
Aceasta să fie deviza voastră după care să vă conduceți.Mulți dintre voi vă plăngeți de partenerii din viețile voastre.Vă lăsati afectați de comportamentele lor, ba chiar intrați in jocul lor.Trebuie să întelegeți, că nu toți oamenii din jurul vostru, sunt la același nivel.Unii fac parte din clase mai mici de conștiința, și nu au puterea de a înțelege. Ei nu înțeleg ce doriți să spuneți, iar ce le explicați li se pare nefiresc. Nu îi judecați. Nu au nicio vină.Alții, au o evoluție mare a spiritului dar au acceptat să experimenteze în această viață roluri negative.Cu toții, au intrat in viața voastră pentru că ați avut nevoie de lecțiile primite din partea lor, pentru evoluția voastră, iar ei, au avut nevoie de lecțiile primite de la voi.Unii ați avut datorii karmice unii față de alții.Nimic nu este la întâmplare în viața voastră, nici macar o "întalnire întamplatoare".Voi singuri hotărați când ei trebuie să iasă din viața voastră.Voi sunteți cei care recunoașteți ce aveți langă voi. Iertați-i și apoi vă detașați cu iubire necondiționată.În momentul în care ajungeți la întelegerea necesară și la un nivel de conștiința ridicat, lecțiile voastre s-au încheiat.Puteți pune punct acelei relații dacă doriți,cu întelegere și iubire necondiționată. 
  
Vi s-a tot spus de 'acceptare". Acest cuvânt nu trebuie să vă ducă cu gândul că voi trebuie să deveniți preșul cuiva…sa acceptați mizerii, umilințe sau torturi. Acceptați că unii sunt mai evoluați sau mai involuați ca voi,dar nu trebuie să acceptați răutațile lor la nesfârșit. Liberul vostru arbitru vă dă acest drept. Găsiți calea de a aduce pacea si liniștea în viața voastră.Încercați să întelegeți,să iertați și să vă detașați. 
  
Cu fiecare zi, vin energii tot mai înalte premergatoare evenimentului,iar timpul se accelerează tot mai mult. Este esential pentru voi sa cereți zilnic tăierea tuturor legaturilor energetice și atașamentelor pe care le aveți. Este important să obțineti această detașare a voastra de aceasta lume iluzorie, pentru ca spiritul să se simta liber să se poată înalța.Indiferent de gradul de înțelegere pe care îl aveți în acest moment este mai important ca niciodată să vă gasiți liniștea, pacea și detașarea de tot ce va înconjoară. Dăruiți iubire și înțelegere din inima voastră tuturor. Iertați si iubiți cu inima si nu lasati mintea sa se ataseze. Plutiti in energia iubirii și deveniți una cu ea. 
  
Alo…cine are urechi de auzit….să audă!!! 
  
Referinţă Bibliografică:
DISCUTÂND CU DUMNEZEU / Dan Petrescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1926, Anul VI, 09 aprilie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Dan Petrescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Dan Petrescu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!