Joburi

Cum sa faci bani de acasa prin afiliere?

Cum sa faci bani de acasa? Este o intrebare care pe foarte mult dintre noi ne intriga si am dori un raspuns imediat. Lucrul imbucurator este acela ca exista numeroase metode de a face bani de acasa, iar una dintre ele v-o prezentam in acest articol.

Astazi vreau sa va prezint una dintre cele mai profitabile metode pentru a castiga un venit pasiv, fara sa faci prea multe lucruri, dupa ce ai pus totul la punct.

Aceasta metoda este despre cum sa faci bani din loterie, ca si afiliat, Cand ai citit asta, probabil ca vei ezita, crezand ca este vreo prostie. Insa nu te costa nimic sa incerci si poate ca o poti considera unul dintre cele mai bune joburi de acasa.Citeste in continuare si vei vedea ce vreau sa spun.

Am scris acest ghid in pasi simpli, pentru ca toata lumea sa poata intelege.

Cum sa faci bani de acasa prin afiliere?

Daca nu stii nimic despre cum sa faci bani de acasa prin afiliere sau despre loterii, lasa-ma sa-ti explic in cateva randuri.

In principiu, exista site-uri de loterii online, unde poti juca Jackpot-uri uriase, cum ar fi EuroJackpot, sau Powerball, etc. Aceste site-uri sunt extrem de populare, si milioane de oameni joaca la loterie in fiecare zi.

Site-urile de loterii online fac miliarde de dolari online, si incearca intotdeauna sa atraga tot mai multi clienti, asa ca ne ofera un program de afiliere. Fiecare site te va accepta ca si afiliat, daca vei incepe sa ii promovezi imediat. Asadar, atunci cand trimiti un vizitator pe site-ul lor, si acel vizitator incepe sa joace la loterie, vei primi un comision din toti banii pe care acesta ii cheltuie pe biletele de loterie.

Cati bani poti castiga cu aceasta metoda?

Cati bani poti castiga cu aceasta metoda

Nu este foarte greu sa convingi oamenii sa joace la loterie, asa ca poti castiga foarte multi bani. Programele de afiliere la aceste loterii iti ofera instrumente de promovare pentru vizitatorii tau, asa ca oricine isi face cont prin link-ul tau va primi un bilet gratuit, si daca joace mai mult de 10$ la urmatorul bilet, vor primi inapoi 50% din suma, si alte lucruri de acest gen. Asadar, este foarte usor sa-i atragi.

Majoritatea site-urilor de loterie iti vor oferi 10-20% comision pe viata pentru fiecare refferal pe care il aduci, si 10-30$ bonus pentru iecare jucator nou. Asadar, daca ai 100 de refferali, si 70 din ei joaca 10$ pe saptamana, asta inseamna 150$ pentru tine, in fiecare saptamana. Plus de asta, vei primi inca 100-300$ pentru fiecare atunci cand se inscriu. Poti promova si alte jocuri precum casino si pariuri. In continuare te voi ajuta cum sa obtii un venit pasiv din asta.

Cum sa incepi sa promovezi?

Cand am inceput sa promovez loteriile online am incercat nenumarate metode, si era foarte greu sa ajungi la potentiali jucatori, pentru ca promovam pe Facebook si Reddit. Exista acea neincredere in a da click pe orice link pe Reddit si Facebook, si vesnica suspiciune a link-urilor de afiliere. Asa ca, peste cateva luni am creat un website de loterie, cu link-uri de afiliere catre loteria propriu-zisa. Atunci, se poate spune ca am castigat „Jackpot-ul” si am aflat in sfarsit raspunsul la cea mai importanta intrebare: cum sa faci bani de acasa?

Am creat site-ul intr-un mod foarte simplu, cu tutoriale si ghiduri despre cum sa joci la cele mai mari loterii din lume. Apoi am inceput cateva campanii pe Facebook si am adunat 50 de jucatori in doua saptamani, toti venind prin link-ul de afiliere de pe website-ul meu si toti folosind biletul gratuit de la inceput.

Exemplu de reclama pe Facebook:

exemplu de reclama pe Facebook

Am vizat o audienta intre 18-40 de ani, fani ai paginilor cu masini, yacht-uri si lucruri de genul, fiindca oamenii care aspira la lux, sunt cei care vor juca la loterie pentru a-si atinge scopurile. Am obtinut mai mult de 130 de jucatori in 20 de zile cu Facebook Ads, si 82% din acestia au folosit biletul gratuit prin link-ul meu de refferal. Cel mai important este ca 20% din ei s-au intors pentru a folosi si cuponul de 50%.

Acum, acesti jucatori care au folosit deja cuponul de 50%, au cheltuit bani pe site, asa ca aproximativ 60% din ei, vor reveni pentru a juca in continuare.

Sa spunem ca poti aduna 100 de jucatori in 50 de zile, si vei ajunge sa castigi 600-1200$/luna. Acum imagineaza-ti ce se intampla cand aduni 1000 de jucatori prin link-urile tale de afiliere. Mai multe decat atat, este foarte usor sa obtii aceste numere.

Metode de promovare

Exista nenumarate metode de promovare pe care le poti folosi. In primul rand, ai neaparata nevoie de un website. SEO va fi canalul prin care ai sanse sa obtii trafic gratuit, fara eforturi prea mari. In acelasi timp, este recomandat sa publici videoclipuri de prezentare pe Youtube, reclame pe Facebook, sau chiar Google Adwords. Exista si o metoda, intr-adevar, putin neconventionala si invechita, insa va garantez ca functioneaza.

Creati afise si flyiere si impartiti-le prin oras. Angajati cu 5$ oameni de pe Fiverr, care va vor imparti flyere in diferite orase ale lumii. Astfel, cu o investitie minima, vei avea posibilitatea sa obtii un profit foarte mare.

Exista metode nelimitate de promovare, si tine doar de tine sa le aplici. Odata ce ai pus totul la punct este foarte usor sa castigi un venit pasiv din acest lucru, fara sa fie nevoie sa stai cu ochii pe statistici si sume investite. Acum ca ai aflat despre cum sa faci bani de acasa, te poti ocupa lejer de alt proiect, scaland de aici la infinit.