AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Recomanda >  


Autor: Cristian Petru Bălan         Publicat în: Ediţia nr. 2111 din 11 octombrie 2016        Toate Articolele Autorului

Cristian Petru BĂLAN - PROTEST NAŢIONAL – DISTRUGEŢI STATUIA LUI LUCIFER !
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DISTRUGEŢI IMEDIAT MAREA STATUIE CU SATANA DIN BUCUREŞTI ŞI FINISAŢI SPLENDIDA CATEDRALĂ A MÂNTUIRII NEAMULUI!  
• CONTRA CONSTRUIRII CATEDRALEI AU FOST TRIMISE MII DE PROTESTE GUVERNULUI ŞI B.O.R.  
• CONTRA RIDICĂRII GROAZNICEI STATUI A LUI LUCIFER, NU S-A TRIMIS ABSOLUT NICI UN PROTEST ! OARE DE CE?  
 
În Parcul Tei din Capitală a fost construit, pe bani europeni şi locali, un aşa-zis parc de distracţii pentru copii, străjuit, la intrare, de statuia diavolului, imensă şi multiplicată... Acolo s-a construit un aşa-zis parc de distracţii. Pentru că tot vine sezonul Halloween, pentru amatorii de satanism „amuzant”, s-a ridicat o casă de... speriat copiii, străjuită de trei statui colorate, urâte şi enorme, ale diavolului, cea pusă în centru tronând ca a unui stăpân al legiunilor demonice. Au costat foarte mult. Aspectul lăsat de ele seamănă mai degrabă cu intrarea într-un templu satanic, decât cu un loc de presupus divertisment pentru copii. Cui poate folosi asemenea spaţiu oribil? - vă spun ca unul căruia i-a fost scârbă să reziste câteva minute - e greu de înţeles. Totul lasă impresia că asistăm la transformarea satanismului într-o mişcare mainstream.  
 
„Cea mai mare viclenie a diavolului este aceea de a induce ideea că el nu există!'', scria poetul Ch. Baudelaire. Dacă privim imaginile, este vorba, de fapt, despre reprezentarea lui Baphomet, un nume legat, pentru prima dată, de procesele templierilor la începutul secolului al XIV-lea. În 1966, oficial, a fost creată Biserica lui Satan, în care Baphomet este atotputernicul lor, adulat şi venerat de toţi membrii cultului, potrivit efemereide.ro.  
 
De fapt, autotităţile române nu au făcut altceva decât să imite pe cele americane de la conducerea oraşului Detroit care au ridicat acolo, în mijlocul oraşului, statuia Satanei, adulat de doi copii - o mare ruşine, un păcat imens în faţa lui Dumnezeu (vezi pozele de mai sus).  
 
CEREM GUVERNULUI ROMÂN, PRIMÂRIEI CAPITALEI, PREŞEDINTELUI IOHANNIS, SĂ ÎNLĂTURE IMEDIAT ŞI SĂ DISTRUGĂ ACESTE MONSTRUOZITĂŢI! NICIO ALTĂ ŢARĂ DIN RĂSĂRITUL EUROPEI (Rusia, Grecia, Bulgaria, Serbia, Croaţia etc.) NU AU PERMIS AŞA CEVA! CONTRA CONSTRUIRII CATEDRALEI MÂNTUIRII AU FOST TRIMISE MII DE PROTESTE GUVERNULUI ŞI B.O.R.-lui, DAR CONTRA RIDICĂRII GROAZNICEI STATUI A LUI LUCIFER, NU S-A TRIMIS ABSOLUT NICI UN PROTEST! OARE DE CE?  
 
Este strigător la cer şi avem dreptul să protestăm şi chiar să demonstrăm deschis pe stradă arătând clar nemulţumirea naţiunii noastre creştine!  
-------------------------------------  
Prof. Cristian Petru BĂLAN  
Membru titular al Uniunii Scriitorilor Români.  
Membru titular al Academiei Româno-Americană de Ştiinţe şi Arte  
Glen Ellyn, Illinois, SUA  
1 octombrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Cristian Petru BĂLAN - PROTEST NAŢIONAL – DISTRUGEŢI STATUIA LUI LUCIFER ! / Cristian Petru Bălan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2111, Anul VI, 11 octombrie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cristian Petru Bălan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristian Petru Bălan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!