CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  Cristian Gabriel GROMAN - PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Comunicat de presă  
 
Doi români stabiliţi la Londra, Alina Răuţă şi Cristian Gabriel Groman, sunt foarte supăraţi pe PRO TV. Ei şi-au angajat ca avocat, pe Dl. Prof. dr. Florin Ciutacu, arbitru si mediator internaţional şi cer postului de televiziune despăgubiri morale de cel puţin 200.000 de euro. (N.R) Iată ce povesteşte Cristian Groman ce i s-a întâmplat, lui şi sotiei salei:  
 
„În ultimele două săptămâni, am avut parte de unele evenimente triste, pot spune. Totul a început cu un reportaj realizat de postul de televiziune PRO TV, ei având o emisiune ce se numeşte «România din Regatul Unit».  
 
Am fost contactaţi de o echipă a postului PRO TV, formată din reporterul Rareş Năstase şi un cameraman. Aceştia au dorit să filmeze casa unde locuim, sub motivul că au intenţia să schimbe imaginea românilor ce trăiesc în Londra şi UK, în BINE!!! Această emisiune – în opinia lor - fiind o contrapartidă (un răspuns), la emisiunile defăimătoare la adresa românilor produse şi difuzate de postul britanic Cannel 4. Am acceptat acest lucru, gândindu-mă că românii nu merită să fie arătaţi cu degetul de nimeni, nici de englezi, nici de altcineva şi că ar trebui arătate şi părţile pozitive ale românilor din Diaspora (…).  
 
În urma difuzării celor două emisiuni de postul de televiziune PRO TV, am rămas profund şocat de modul în care casa în care locuim şi viaţa noastră de aici, din Londra, au fost prezentate. S-au tăiat (la montaj) declaraţii, s-a denaturat adevărul, s-a prezentat numai ce le-a convenit dumnealor pentru a crea o ştire (emisiune) bombă, o ştire de senzaţie, deformând astfel realitatea.  
 
S-a deformat realitatea pentru că viaţa noastră, de aici, a fost prezentată ca o viaţă chinuită! Am fost prezentaţi ca nişte oameni în toată firea care stăm într-o casă precum nişte studenţi într-un cămin. Am fost prezentaţi ca nişte oameni ce au parte de un adevărat calvar, cum că în toate dimineţile este coadă la baie. Este un lucru total neadevărat (…)! Am fost prezentaţi ca nişte oameni care îşi duc viaţa de azi pe mâine, care nu s-ar descurca fără mâncarea trimisă de acasă, de părinţi.  
 
Realitatea expusă de noi a fost cu totul alta! Am declarat că ne putem permite foarte multe lucruri, că viaţa noastră de aici este incomparabilă cu viaţa din România, numai că ne lipseşte gustul produselor de acasă. Aici, carnea nu are acelaşi gust... asta am spus…”.  
 
Cristian Groman şi soţia sa, doamna Alina Răuţă, sunt decişi să se lupte pentru reabilitarea adevărului, a imaginii şi integrităţii domniilor lor, dar şi a altor români din străinătate. Acestea au fost grav afectate prin faptele negative confecţionate de postul Pro TV şi reprezentanţii acestora, prin prezentarea a unor informaţii false, de către postul Pro Tv la emisiunea „România din Regatul Unit'' din data de 20 mai, respectiv emisiunea ''România te iubesc'' din data de 31 mai 2015. Cererea de daune este adresată atât Postului Pro TV, reporterului Rareş Năstase, cât şi prezentantorilor celor două emisiuni, Andreea Esca şi Cristian Leonte.  
---------------------------------------------------------  
Cristian Gabriel GROMAN  
Londra,  
iunie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Cristian Gabriel GROMAN - PROTEST ÎMPOTRIVA DENATURĂRII ADEVĂRULUI DE CĂTRE PRO TV / Cristian Gabriel Groman : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1619, Anul V, 07 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cristian Gabriel Groman : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cristian Gabriel Groman
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!