AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Literatura > Proza >  


Autor: Costel Zăgan         Publicat în: Ediţia nr. 1860 din 03 februarie 2016        Toate Articolele Autorului

FALS JURNAL DE IREALITATE (5)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dar ziua, prima mea zi de practică nu s-a încheiat aici. Mi s-au prezentat patologiile și bolile cel mai des întâlnite; am cunoscut kinetoterapeuții , care își desfășurau aici munca lor recuperatorie.  
 
Am cunoscut-o, nici nu se putea altfel, și pe Șefa Secției, Doamna Doctor E.D.  
 
Alături de kinetoterapeuți veterani, am încercat și noi, pufanii secției să ne facem simțită prezența recuperatorie, fiind alături de pacienții ce ne-au fost repartizați. Și nu pot să nu mă gândesc cu o delicată tandrețe la:  
 
* Diana  
 
* Patricia  
 
* Costache  
 
* Karina  
 
* Andrei.  
 
Adică la platfus, obezitate infantilă, cifoscolioză, scolioză, lordoză.  
 
Cineva ar fi tras o linie, dacă ar fi putut, la finele acestei zile deosebit de încărcată, mai ales emoțional...  
 
Nimeni nu poate ști ce-ți rezervă ziua de mâine. Un accident biografic m-a făcut să ajung pacientul unei secții asemănătoare. După terminarea tratamentului de recuperare și văzând dăruirea profesională a kinetoterapeuților mi-am dorit să ajung asemenea lor : niște îngeri printre oameni!  
 
Costel Zăgan, ALTER EGO (13)  
 
Referinţă Bibliografică:
FALS JURNAL DE IREALITATE (5) / Costel Zăgan : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1860, Anul VI, 03 februarie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Costel Zăgan : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Costel Zăgan
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!