CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Orizont > Reportaj >  


Autor: Cornelia Vîju         Publicat în: Ediţia nr. 1631 din 19 iunie 2015        Toate Articolele Autorului

Diploma de premiant
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vineri, 19 iunie 2015, Școala Gimnaziala Movila Miresii și-a premiat elevii silitori, moment mult așteptat de ei și de părinți, deopotrivă. 
  
În deschiderea festivității, directorul acestei instituții de învățământ, prof. Mirela Brezuică a spus: ,, Ne bucurăm și sărbătorim astăzi cu toții, tot ceea ce am realizat pe parcursul acestui an școlar, deoarece este momentul bilanțului, când putem spune, cu toată convingerea, că am depus o impresionantă muncă. Am visat, am proiectat împreună, ne-am luptat uneori, poate, cu nesiguranța, iar la sfârșit suntem încântați că am reușit ”. 
  
De asemenea, sursa citată, a ținut să mulțumească Primăriei Movila Miresii, pentru colaborarea și sprijinul acordat pe parcursul anului școlar care, iată, s-a încheiat și a amintit faptul că achiziționarea cărților oferite elevilor drept premiu s-a datorat acesteia. 
  
Cu respect și mulțumiri s-a adresat și părinților care au susținut activitățile școlare, iar la final, a felicitat toți elevii care s-au remarcat, adresându-le urarea binemeritată: ,,Vacanță plăcută!”. 
  
Înainte de a se da startul premierii pe clase, s-a derulat un moment special denumit ,,Elevii anului școlar 2014-2015”, evidențiindu-se astfel, școlarii ce au așezat premii valoroase pe panoul de onoare al școlii. 
  
Prezent la eveniment a fost primarul movilean Dumitru Panțuru, care, copleșit de emoție, a mărturisit cât de mândru se simte, știindu-se în fruntea unei comunități mari, cu o școală ce îndrumă peste 500 de elevi, pregătiți de cadre didactice devotate. A felicitat conducerea instituției de învățământ, precum și pe dascălii săi, prin proiectele în care s-a implicat pe parcursul anului școlar, a adus mulțumiri părinților ce-au fost alături de copiii lor. Elevilor de clasa a VIII-a le-a urat succes la examenul ce-i așteaptă și, nu în ultimul rând, a felicitat toți copiii ce vor urca pe scenă. 
  
Dincolo de frumusețea momentului de astăzi, în localitatea Movila Miresii din județul Brăila, soarele a stralucit minunat prin zâmbetul absolvenților care au cules roadele muncii lor, ilustrate atât de reprezentativ într-o diplomă de premiant. Chiar și florile au avut un parfum special, căci au fost oferite de către elevi dascalilor, în semn de prețuire pentru truda lor. 
  
A fost un moment al confirmării valorii, pe care l-am observat noi, cei prezenți în sală: părinți, bunici, frați, surori. S-au cernut emoții, lacrimi de fericire și zâmbete. După care, în rucsacul vacanței, elevii și-au așezat deja zilele fără teme, excursiile, jocul și aventura. 
  
Iată că s-a mai sfârșit un an școlar, s-au țesut alte vise noi, vise în care elevul movilean va fi actorul principal pe scena propriului viitor. 
  
Felicitări tuturor școlarilor pentru străduința lor de peste an! 
  
Vacanță minunată! 
  
Cornelia Vîju 
  
Referinţă Bibliografică:
Diploma de premiant / Cornelia Vîju : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1631, Anul V, 19 iunie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cornelia Vîju : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Vîju
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!