AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1960 din 13 mai 2016        Toate Articolele Autorului

Seara Fundației Principesa Margareta a României la Palatul Elisabeta, 12 mai 2016
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 12 mai 2016, a avut loc Seara Palatului Elisabeta dedicată Fundației Principesa Margareta a României. Evenimentul a reunit personalități din viața culturală și economică românească, reprezentanți ai societății civile, susținători fideli ai fundației. Au fost prezenți, de asemenea, angajații fundației și membri ai Comitetului Director. 
  
Gazda serii a fost Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare, iar bursierii programului anual “Tinere Talente” au susținut un recital în Sala Regilor. 
  
Au fost prezenți tenorul Vasile Moldoveanu, maestru al cântului de operă, dirijorul Tiberiu Soare și tenorul Teodor Ilincăi. Cei trei eminenți muzicieni sunt mentori ai programelor fundației. 
  
Seara s-a bucurat de o atmosferă plină de emoție, bucurie și bună dispoziție. Alteța Sa Regală a mulțumit fidelilor susținători ai fundației, entuziaștilor ei angajați și voluntari, precum și tinerilor artiști și maeștrilor lor. A prezentat activitatea și proiectele în derulare ale organizației dl Mugurel Mărgărit-Enescu, directorul fundației. 
  
Foto:Daniel Angelescu 
  
sursa:familiaregala.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Seara Fundației Principesa Margareta a României la Palatul Elisabeta, 12 mai 2016 / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1960, Anul VI, 13 mai 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!