CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1946 din 29 aprilie 2016        Toate Articolele Autorului

Vizita în Suedia a Custodelui Coroanei și Principelui Radu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La invitația Majestăților Lor Regele Carl XVI Gustaf și Regina Silvia ai Suediei, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu încep astăzi o vizită în Regatul Suediei. Altețele Lor Regale sunt invitate să participe la evenimentele dedicate sărbătorii Regelui Suediei la împlinirea vârstei de 70 de ani. 
  
Este a treia vizită oficială peste hotare a Familiei Regale a României în anul 2016. Principele Radu a vizitat Republica Turcia și Republica Moldova, în luna aprilie. 
  
Aflate în Suedia în timpul sfintelor sărbători de Paști, Altețele Lor Regale vor fi oaspeții Episcopiei Ortodoxe Române de la Stockholm și ai comunității românești. Principele Radu va participa la slujba din Noaptea Învierii, oficiată de Preasfinția Sa Episcopul Macarie al Europei de Nord, iar Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor lua parte la slujba din a doua zi de Paști și se vor întâlni cu membrii comunității românești. 
  
Cu ocazia șederii la Stockholm, Custodele Coroanei va vizita Crucea Roșie suedeză, unde se va întâlni cu președintele organizației naționale. 
  
În ultimele două decenii, Familia Regală a României a vizitat Suedia de 9 ori. Regele Mihai I și Principesa Moștenitoare Margareta au luat parte la aniversarea de 50 de ani a Regelui Carl XVI Gustaf în 1996, iar Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au participat la aniversarea de 60 de ani a Suveranului, în anul 2006. Majestatea Sa Regele Mihai I a făcut o vizită oficială în Suedia în anul 2002, pentru susținerea candidaturii României la Uniunea Europeană, iar Altețele Lor Regale au luat parte la nunta Principesei Moștenitoare Victoria cu Principele Daniel, în anul 2010. Principele Radu a efectuat trei vizite de lucru în anii 2006, 2014 și 2015. 
  
Regele Carl XVI Gustaf și Regina Silvia au fost în vizită de Stat în România în anul 2003. 
  
Sursa: www.familiaregala 
  
Referinţă Bibliografică:
Vizita în Suedia a Custodelui Coroanei și Principelui Radu / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1946, Anul VI, 29 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!