CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1803 din 08 decembrie 2015        Toate Articolele Autorului

VIZITA REGALA LA GENEVA
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a participat , în calitate de președintă a Societății Naționale de Cruce Roșie din România, la lucrările celei de-a 32-a Conferințe Internaționale a Crucii Roșii, care se desfășoară la Geneva. 
  
Principesa Moștenitoare, împreună cu Principele Radu, a început în ziua de 6 decembrie 2015 o vizită cu caracter public în Confederația Elvețiană. Vizita va dura până în ziua de 10 decembrie. 
  
Este a zecea vizită externă a Familiei Regale a României, în anul 2015, după Republica Moldova în februarie și aprilie, Franța în martie, Turkmenistan în aprilie, Suedia în mai, Azerbaidjan în iunie, Olanda în iulie, Serbia în iulie și Republica Moldova în septembrie. 
  
Cu ocazia prestigioasei reuniuni a Crucii Roșii Internaționale, Alteța Sa Regală va avea întâlniri cu reprezentanți ai Guvernului Elveției, ai Crucii Roșii Internaționale, ai societăților naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie din întreaga lume, precum și cu membri ai Corpului Diplomatic. 
  
Principesa Moștenitoare va adresa o alocuțiune în plenul conferinței. 
  
Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu se vor întâlni, la începutul vizitei, cu ambasadorul României la Misiunea Permanentă ONU, dl Adrian Vieriță. 
  
Conferința Internațională constituie un loc al dialogului apolitic privind problemele umanitare și reunește peste două mii de participanți, reprezentanți ai tuturor organismelor Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie (Federația Internatională a Societăților de Cruce Roșie și Semilună Roșie, Comitetul Internațional al Crucii Roșii și cele 187 de Societăți Naționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie) și ai statelor semnatare ale Convențiilor de la Geneva din anul 1949. 
  
sursa:www.romaniaregala.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
VIZITA REGALA LA GENEVA / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1803, Anul V, 08 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!