AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1714 din 10 septembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Familia Regală la Festivalul de Prim Ajutor din România
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pe 11 septembrie a.c, la ora 19.30, în Parcul Lumea Copiilor din Capitală, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare, Principele Radu, Principesa Maria și Principele Lorenz al Belgiei vor lua parte la ceremonia de deschidere a Festivalului Internațional de Prim Ajutor din România. 
  
Este pentru prima oară când Societatea Naţională de Cruce Roşie organizează Festivalul de Prim Ajutor din România. Astfel, în perioada 11 – 12 septembrie a.c., Bucureștiul va fi “Capitala Primului Ajutor”. 
  
Timp de două zile, 28 de echipe de prim ajutor din 24 de țări europene vor lua parte la competiția FACE (First Aid Convention in Europe), precedată de Gala Crucii Roșii Române. 
  
FACE este o competiție anuală ce aduce împreună echipele de prim ajutor ale Crucii Roșii și Semilunii Roșii din Europa, pentru a demonstra abilitățile acestora de acordare a primului ajutor, prin demonstrații spectaculoase de intervenție în situații de urgență. 
  
Aflat la cea de-a 28-a ediţie internațională și pentru prima oară în România, evenimentul reunește la București 500 de participanți și suporteri. 
  
Sursa : www.romaniaregala.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Familia Regală la Festivalul de Prim Ajutor din România / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1714, Anul V, 10 septembrie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!