AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Marturii >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1445 din 15 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Vinul „Principele Radu” produs de Domeniile Tohani
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La începutul lunii decembrie a.c., a avut loc evenimentul de lansare a vinului „Principele Radu” în Sala Diplomat a Hotelului Athenee Palace Hilton. 
  
Au participat Alteța Sa Regală Principele Radu al României, reprezentanți ai mediului de afaceri și distribuitorilor de băuturi alcoolice, jurnaliști de specialitate si numerosi simpatizanti. 
  
Au luat cuvântul Alteța Sa Regală, precum și domnul Virgil Mândru, proprietarul Domeniilor Viticole Tohani. 
  
Vinul „Principele Radu” este un Merlot de mare clasă, rubiniu-indigo, cu un pigment impenetrabil de lumină. Alcoolul de 14% îi conferă o dulceață delicată. Vinul se poate degusta acum, dar și peste mulți ani, având potențialul de învechire foarte bun. 
  
Vinul este produs din strugurii culeși din cele 0,7 hectare de viță de vie aflate în proprietatea Alteței Sale Regale pe moșia de la Tohani, într-o serie limitată de cinci mii de sticle. 
  
Vinul „Principele Radu” a fost distins cu medalia de argint la Concursul Mondial de la Bruxelles (Merlot Anul I – 2010 – ediție limitată – 5000 sticle). 
  
Referinţă Bibliografică:
Vinul „Principele Radu” produs de Domeniile Tohani / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1445, Anul IV, 15 decembrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!