AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Aniversari >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1443 din 13 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Ceaiul cu Majestatea Sa, la ora 5 după-amiază
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În zilele de 8 – 10 decembrie 2014, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au efectuat o vizită oficială la Londra, capitala Marii Britanii. Alături de Altețele Lor Regale s-a aflat Principele Nicolae. 
  
Este a cincisprezecea vizită externă a Familiei Regale a României, în anul 2014. În luna februarie, Principele Radu și Principele Nicolae au vizitat Turcia, iar în luna martie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie. În luna aprilie, Principele Radu și Principele Nicolae au efectuat o vizită în Regatul Suediei, iar, tot în luna aprilie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Statul Israel. În luna mai, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au efectuat o vizită în Regatul Hașemit al Iordaniei. În luna iunie, Principele Radu s-a aflat într-o vizită în Regatul Maroc. În luna iulie, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie, iar, tot în luna iulie, Principele Nicolae s-a aflat în Italia. În luna septembrie, Principele Nicolae a efectuat o vizită în Germania. Tot în luna septembrie, Principele Radu a efectuat o vizită în Marea Britanie, iar, Principesa Moștenitoare și Principele Radu s-au aflat în Grecia. În cursul aceleiași luni, Principele Nicolae s-a aflat într-o vizită în Marea Britanie. În luna noiembrie, Principele Nicolae s-a aflat în Statul Qatar, iar tot în luna noiembrie, Principele Radu a efectuat o vizită în Germania. 
  
Marți, 9 decembrie 2014, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au fost primiți, la Palatul Buckingham, de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Altețele Lor Regale au luat ceaiul cu Majestatea Sa, la ora 5 după-amiază. 
  
Luni, 8 decembrie 2014, Principesa Moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae au luat parte, în calitate de invitați de onoare, la banchetul Anual de la City of London, organizat de Guild of Freemen of the City of London, una dintre cele mai vechi, mai reprezentative și mai respectate organizații ale municipalității londoneze. 
  
Invitați de onoare ai banchetului anual desfășurat la Guildhall au fost, de asemenea, Președintele și Prima doamnă ai Albaniei, E.S. domnul Bujar Nishani și doamna Odeta Nishami, precum și Guvernatorul general al Statului Antigua Barbuda și soția, Sir Rodney Williams și Lady Williams. Banchetul Anual de la Guildhall este unul dintre cele mai importante și mai respectate evenimente ale anului, în Anglia. 
  
Au fos prezenți reprezentanți ai instituțiilor statului, diplomați, militari, oameni politici, oameni de artă, oameni de afaceri, jurnaliști. 
  
Banchetul a încununat activitatea anului 2014 a Organizației Oamenilor Liberi din Orașul Londra, creată în anul 1908 și care, de atunci încoace, veghează la păstrarea demnității, libertății și performanței democratice a uneia dintre cele mai puternice comunități locale din lume: orașul Londra. 
  
În cursul vizitei oficiale la Londra, Familia Regală a avut întâlniri cu reprezentanți ai mediului economic, diplomatic, precum și cu personalități ale societății civile. 
  
sursa http://www.romaniaregala.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Ceaiul cu Majestatea Sa, la ora 5 după-amiază / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1443, Anul IV, 13 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!