AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Actualitate >  


Autor: Cornelia Curtean         Publicat în: Ediţia nr. 1426 din 26 noiembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Burse- Tinere Talente, 2015
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Fundatia Principesa Margareta a Romaniei invita tineri muzicieni si artisti plastici la o noua selectie in cadrul programului de burse Tinere Talente, editia 2015. 
  
Termenul limita al aplicatiei este data de 16 decembrie 2014. 
  
Criterii de admitere 
  
Candidatii trebuie sa aiba varste cuprinse intre 14 si 24 de ani. 
  
Sa studieze la liceele sau universitatile de arte plastice si muzica din Bucuresti si din tara. 
  
Sa provina din familii cu posibilitati materiale reduse (venitul pe membru de familie sub 1000 RON) si sa poata dovedi ca nu dispun de mijloace financiare pentru a- si perfectiona talentul. 
  
Aplicarea in programul Tinere Talente 
  
Se va trimite prin e-mail sau prin posta, pana la data de 16 decembrie 2014, dosarul de candidatura ce va include: 
  
1.Scrisoare de intentie. 
  
Aceasta va contine informatii legate de: 
  
1.1 Descrierea situatiei sociale si materiale a candidatului (venitul pe membru de familie, situatii speciale in familie: familii monoparentale, probleme de sanatate, cheltuieli mari cu medicamente etc.) 
  
* Scrisoarea de intentie va fi insotita de documente justificative pentru situatia socio-materiala prezentata de aplicant (adeverinta de venit de la locul de munca al parintilor/ copie fluturas de salariu / copie talon de pensie sau dupa caz adeverinta lipsa venituri de la administratia fiscala). 
  
1.2 Tipul de sprijin dorit (materiale de lucru, instrumente, concursuri, cursuri, etc.) si suma solicitata, tinand cont de suma maxima prevazuta in programul Tinere Talente. 
  
2. Curriculum vitae. In CV-ul aplicantului vor fi mentionate studiile, concursurile la care a participat, diplome si premii obtinute, date de contact (e-mail si telefon). 
  
3. O scrisoare de recomandare din partea unui profesor de specialitate - va face referire la calitatile artistice si cele umane ale candidatului (de exemplu: perseverenta, dedicatie, punctualitate, respect fata de ceilalti, etc.). Persoanele care fac recomandarea vor confirma faptul ca sprijinul solicitat de tanar va contribui in mod efectiv la evolutia lui. 
  
4. Adeverinta de elev/ student 
  
5. Copie act de identitate (buletin/carte de identitate sau certificat de nastere). 
  
Etapele procesului de selectie 
  
Trimiterea dosarului de candidatura – pana la data de 16 decembrie 2014. 
  
Preselectia: analiza dosarelor, realizata de echipa proiectului. 
  
Selectia (auditie sau prezentarea portofoliului, in functie de domeniu) – realizata de catre un juriu de specialitate – data si alte detalii vor fi comunicate celor care au trecut de etapa preselectiei pe adresa de email specificata in CV-ul aplicantului. 
  
Dosarul complet se trimite: 
  
In atentia doamnei Gabriela Iordache, coordonator program Tinere Talente printr-un e-mail la adresa gabriela.iordache@principesa.ro - documentele originale se trimit scanate sau prin posta, pe adresa Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, CP 12 - 327, sector 1, Bucuresti, pana la data de 16 decembrie 2014 (data postei). Nu se trimit copii dupa diplome , actele trimise pentru aplicatie nu se inapoiaza candidatilor. 
  
Pe site-ul Fundatiei www.fpmr.ro sunt publicate criteriile de admitere, etapele de selectie, continutul dosarului de aplicatie si stiri despre selectie. 
  
Despre Tinere Talente 
  
Programul Tinere Talente sustine si promoveaza tineri artisti talentati din familii cu venituri mici, care nu-si pot dezvolta talentul din cauza lipsurilor materiale si financiare. 
  
Bursele Tinere Talente se acordă pe perioada unui an calendaristic si permit tinerilor să îşi cumpere materiale şi instrumente şi să participe la concursuri, concerte, expoziţii şi cursuri de specializare în România şi în străinătate. 
  
De asemenea, Fundaţia Principesa Margareta a României organizeaza anual o tabără de creaţie la Tescani şi o serie de diferite workshop-uri de mentorat artistic. 
  
Tinere Talente promoveaza tinerii artişti selectaţi în cadrul unor concerte, expoziţii şi evenimente publice organizate cu ajutorul sponsorilor şi al susţinătorilor programului. 
  
Sursa :http://www.fpmr.ro 
  
Referinţă Bibliografică:
Burse- Tinere Talente, 2015 / Cornelia Curtean : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1426, Anul IV, 26 noiembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Cornelia Curtean : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Cornelia Curtean
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!