AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  Primele iubiri (pagină de jurnal)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Text scris de Andreea Sălcudean: 
  
Imediat după ce am ieşit de la şcoală, m-am hotărât să fac o plimbare singură, pentru a-mi face ordine în gânduri, ca de fiecare dată. S-au întamplat foarte multe în această zi calduroasă de iarnă. 
  
Ador să fac plimbări lungi, să observ tot ce se întamplă în jurul meu şi să găsesc bucuria în lucruri mărunte. Merg după părerea că viaţa este foarte frumoasă şi că ar trebui să mă bucur de fiecare clipă, deoarece nu ştii niciodată când totul se va termina. Aşadar, pentru a admira peisajul ce mă înconjura, m-am aşezat pe o banca de pe malul Begăi şi am început să meditez. Ceva tot nu îmi dădea pace…eram neliniştită… mă tot gândeam la ceva sau, mai bine spus, la cineva. 
  
Nu ştiu ce este cu mine, n-am vorbit niciodată cu el, dar simt că îl cunosc de o viaţă. Suntem amândoi la acelaşi liceu, fiindu-mi greu să nu-l observ, deoarece este foarte frumos. Simt că are ceva ce îl diferenţiază de toţi ceilalţi. Din cate am observat, este un băiat înalt, cu nişte ochi căprui, foarte expresivi şi trăsături blânde. Zambetul lui îi dezvăluie o dantură perfectă, iar gropiţele îi dau un aer inocent şi dulce. Părul său creţ şi negru îi oferă un aspect copilăros şi rebel, în acelaşi timp. Are un trup atletic, bine construit şi pare un copil foarte timid. 
  
Poate mă înşel, poate nu este diferit şi nici nu contează…poate îmi dau doar speranţe false. Poate nu m-a observat niciodată. Nu ar trebui să îmi pese…sau ar trebui? *Nu ştiu*, mi-am spus. Prea multe întrebări la care nu ştiu răspunsul. Dar, totuşi, mă gândesc: oare care este povestea lui? Oare… 
  
Timişoara, 13.03.2016 Andreea Sălcudean 
  
Referinţă Bibliografică:
Primele iubiri (pagină de jurnal) / Corina Lucia Costea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1899, Anul VI, 13 martie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Corina Lucia Costea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Corina Lucia Costea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!