AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Cultural > Accente >  


Autor: Corina Kiss         Publicat în: Ediţia nr. 1397 din 28 octombrie 2014        Toate Articolele Autorului

Corina KISS - DIRIJORUL LUGOJEAN HELMUT HUBOV LA ZÜRICH
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
1. Noiembrie.2014. Premieră muzicală la Zürich dirijată de lugojeanul Helmut Hubov  
 
Helmut Hubov – dirijor şi compozitor  
Helmut Hubov s-a născut la Lugoj unde a absolvit şcoala de muzică la trompetă, după care a urmat Liceul de Muzică din Arad. A fost instrumentist în orchestra filarmonicii din Arad. A studiat trompeta şi orchestraţie la Akademia din Trossingen, Germania, Conservatoarele din Zürich, Luzern şi Lusanne, Elvetia. Compoziţiile sale se găsesc la editurile HEBU şi Loosmann din Germania.  
 
Helmut Hubov v-a dirija în premieră lucrarea SABAT MATER pentru solişti, cor şi orchestră, a compozitorului din Ţara Galilor, Karl Jenkins, unde pe scena Parkarena se vor afla peste 230 de muzicienii.  
 
A consemnat,  
Corina KISS  
octombrie 2014  
Germania  
 
Referinţă Bibliografică:
Corina KISS - DIRIJORUL LUGOJEAN HELMUT HUBOV LA ZÜRICH / Corina Kiss : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1397, Anul IV, 28 octombrie 2014, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Corina Kiss : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Corina Kiss
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!