CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 1802 din 07 decembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Scurtă recenzie a cărţii Alesei de lumină. Voalul îngerului (des)cântat. Autor Traian-Dinorel Stănciulescu
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Coperta cărţii  
Pentru cea care din lumina Focului sacru dăruind lumina vie lumii - Aritia, la trecerea a doi ani de la marea sa plecare în stele...  
  
Cartea „ALESEI DE LUMINĂ – voalul îngerului (des)cântat” este povestea iubirilor gemelare, a iubirii şi morţii din dragoste primită ca un „semn de lumină vie” a Doi Locuitori Atlanţi ai Terrei Mirabilis, Traian-Aritia, arhetipal conectaţi cu Zemora-Zalmoxis & Apollon-Artemis, răstigniţi pe Crucea de Lumină Vie în Rugul (re)aprins cu flacără violet, trăită la cea mai înaltă frecvenţă...  
 
 
Frecvenţa cea mai înaltă - a “ÎNGERULUI VIOLET-ALB AL ARITIEI, venit din două ipostaze diferite...ca de la înger la înger, poate...prin prezenţa “entităţilor” apărute pe fotografiile ARITIEI...(n.m.: în Grădina Icoanei la Săcărâmb!(?) Zâmbind atât de departe, atât de altfel, ARITIA...Împlinind o clipă mai devreme, dincolo de orice amânare, NUNTA CERULUI CU PĂMÂNTUL...”(“Alesei de lumină. Voalul îngerului (des)cântat”, pag. 25 şi 241) – a fost de 10 la puterea 20 (Hz), conform graficului de pe wikipedia: Fişier:EM Spectrum Properties edit.svg  
 
„Mi-am amintit însă totul, perfect, în clipa când – trezit pe patul de salvare – ca după un vis vag, generat de starea de conştienţă pierdută – am întrebat şoptit: ARITIA???...Dar, ARITIA ALESESE SĂ PLECE, deja...devenind totuna cu VIOLETUL căruia, puţină vreme în urmă, i se rugase, îngereşte...Şi, care, atât de sus, cu siguranţă că o aştepta...” (Alesei de lumină, T-D.S, pag.241)  
 
Cartea divinatorie descrie, într-un stil literar-artistic absolut inconfundabil, în versuri şi în proză, corelate cu explicaţii ştiinţifice, prin biofotonică, (ştiinţa „luminii vii”), respectiv: prin teoria „laserilor biologici”, al cărei pionier de frunte este chiar autorul, o frumoasă poveste de dragoste sacră şi de Iubire care există simbolic de dinaintea Facerii Lumii, a zeiţei ARITIA-HESTIA*, trăită la cea mai înaltă intensitate, sonicitate şi spectroscopie stelară de mărimea şi ordinul divin de 8 la puterea 64 de Stele Arzătoare cu 8 Raze (SAR)...într-o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane, cu 64 de Octave.  
 
Este vorba de unirea extatică cât se poate de reală deci, in illo tempore dintre un om de la zeu şi o zeiţă a pământului, venită din cer, plină de sensibilitate, de bogăţie şi mister, în urma căreia – nu exista altă cale – unul a rămas pe pământ, iar Celălalt a ales să plece în stele, probabil, în Confederaţia Galactică a Atlanţilor din Carpaţi, pe staţia majoră Sfântul Soare – Lord Helios!  
 
Dincolo de a fi un roman de dragoste, cartea profesorului Traian-Dinorel dezbate, prin intermediul celor două personaje de înţelepciune iubitoare, idei filozofice, teme ce ţin de magie, divinaţie, psihologie, transformare cuantică, artă sacră, religie civilă, comunicare transpersonală, de natura umană şi extraterestă, ET-X-Y-Z, ce oferă cu siguranţă suficiente informaţii pentru cei aflaţi în căutarea unei forme alternative de meditaţie celestă cu n-dimensiuni prin Cerul Cristalin şi care nu vor să abandoneze tradiţia creştină occidentală.  
 
Parafrazând afirmaţia lui Malraux „secolul XXI va fi religios sau nu va fi deloc”, această carte divinatorie ne prezintă, prin secvenţe angelice şi răsaduri de fantasme, un mesaj clar luminos, în sensul că pentru noi, ca popor solar, dacă ne vom redescoperii magia Iubirii şi Dragostea sacră dintre Zeii Cei Mari de la Dunăre şi zeiţele pământului venite din cer, cu alte cuvinte, zeii solari mesianici şi zeiţele noastre pe care le-am pierdut sau pe care le-am degradat, vom avea viitor. Dacă nu, vom pieri!  
 
Nu vom dezvălui şi intriga din această mare iubire. Aşteptăm ca cititorii, cu predilecţie cititorii tineri, să descopere singuri această mare taină, în nouă Trilogie a Cunoaşterii Trăite, pe care autorul o numeşte „MANUALUL OMULUI” - un proiect care a început deja să fie (de)spre o iniţiatică învăţătură ce va cuprinde trei serii: Seria 1. VINDECARE DE NETRĂIRE. Seria 2. VINDECARE DE NECUNOAŞTERE. Seria 3. PRIN VIAŢĂ, DEJA VINDECAŢI.” Sau, într-o limbă care pare a ne apropia: Living Light Project: ARITHEA  
* * *  
PS: Pentru cei interesaţi de lectura cărţi “ALESEI DE LUMINĂ. Voalul îngerului (des)cântat” - Editura PERFORMANTICA & BIOFOTONIC-CONCEPT Iaşi – îi rog să-l contacteze pe autor la adresa electronică: tdstanciu@yahoo.com. Mulţumesc!  
  
  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Scurtă recenzie a cărţii Alesei de lumină. Voalul îngerului (des)cântat. Autor Traian-Dinorel Stănciulescu / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1802, Anul V, 07 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!