CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 1568 din 17 aprilie 2015        Toate Articolele Autorului

Catastrofă şi mesianism românesc (Note pentru Agonia Uniunii Europene) Volumul 2 (10)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Geneza I (cupru electrolitic)  
 
Dragi prieteni,  
 
mai întâi vă rog să primiţi în sfânta sărbătoare a Izvorului Tămăduirii salutul meu tradiţional: Cristos a-nviat!  
 
Şi pe cel deja ştiut, cu care vă salut de patru ani: O zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului Cristalin!  
 
A venit primăvara, a venit Soarele Central Vindecător, s-a mai deschis un cer şi a ieşit şi soarele nostru, Soarele Atlanţilor din Carpaţi, şi odată cu El au venit şi americanii... Aşa încât, dacă am văzut că vremurile sunt tot mai tulburi şi victoria sufletelor noastre asupra nevoinţei de a fi a naturii foarte aproape, m-am gândit că este bine să public, ca pe un Avertisment, şi această scrisoare de tranziţie.  
* * *  
ROMÂNIA anului 2015 se află în ipostaza ciobănaşului mioritic David sau, dacă vreţi, inversând proporţia, a Atlantului uriaş Evenor (descendent din Zeii Cei Mari de la Dunăre şi născut din perechea primordială Uranus-Gaia, care i-a născut apoi pe Kronos, Principele, considerat întâiul rege atlant, şi pe Neptunus – primul Negru Vodă numit şi Poseidon de pe Insula Atlantis – Gânditorul din Hamangia), înarmat acum până în dinţi de NATO şi pus să lupte sub Scutul antiatomic cu “praştiile” Goliatului ruso-american, pentru închegarea noului Impreiu Atlant.  
 
O altă ipostază, de mesianism românesc, ar putea fi aceea a lui Abaris din Hyperboreea, un vraci grec şi zburătorul hyperborean, ce călare pe o Rază de soare, pe o“săgeată magică de aur” (dăruită de tatăl său, zeul solar Apollon), cu care a şi plecat de la greci în nord la hyperborei, ca să se lupte cu prima generaţie de Titani carnivori pentru a-l salva pe Dionysos-copil, şi care, iată, acum urmează să fie iar sfâşiat în bucăţi şi mâncat de ultima generaţie de Titanii invidioşi şi Titanide bolnave, într-un alt“război rece biologic”, care se va termina cu o“tragedie fără morţi” şi un “final apolinic”.  
 
În plan ştiinţific, există mari şanse să construim chiar noi, la CERN-Măgurele, în spaţiul carpato-danubiano-pontic o armă cu laser de bioluminiscenţă solară (este vorba de o sursă de radiaţii gamma de mare intensitate) cu care îi vom putea învinge pe aceşti fioroşi Titani, odioşii fii ai Pământului Interior, ce încă se hrănesc şi azi cu carne de om şi cu energia noastră de suferinţă. România este patria“de facto” a laserilor biofotonici, dar şi a armelor cu laseri. Detalii găsiţi la Extreme Light Infrastructure (ELI): http://fantastica.ro/extreme-light/  
 
În plan geopolitic, suntem băgaţi iar în “capcana de şoareci”, aşa cum am fost în Criza Rachetelor din Cuba, în 1962, de sioniştii internaţionalişti din UE. Europa de vest ar vrea acum să nu piardă nici un soldat american, german, francez sau englez, dar, paradoxal, să se lupte cu Rusia până la ultimul român - pentru ce? Evident, pentru a face din România al doilea stat Israel.  
 
Cu alte cuvinte, extra europenii alogeni poartă cu noi de un sfert de veac un alt “război rece biologic” pentru a coloniza România. Iar acum neoconii (conservatori, neoconservatori şi paleoconservatori) încearcă în Ucraina şi Europa de est un viol geostrategic în grup, ca să şteargă România, dacă-ar putea, de pe harta lumii. Aşa ceva nu va fi posibil.  
 
Făcând parte de mii de ani, trupeşte şi spiritualiceşte, din bătrâna Europă, mai putem fi sacrificaţi noi, românii, într-un alt război mondial fără ca sacrificiul nostru să nu primejduiască însăşi existenţa şi integritatea spirituală a întregii Europei, de la Atlantic la Urali?  
 
De răspunsul care va fi dat acestei întrebări (până la 6 august 2015) de către Statele Unite şi Anglia, nu depinde numai supravieţuirea noastră, ca neam şi popor solar, ci şi supravieţuirea Europei şi a civilizaţiei globale.  
 
Noi ştim din istoria noastră milenară că civilizaţia Occidentului practică o doctrină militară de încercuirea, pentru a cucerii Insula Lumii, prin uciderea “Ultimului soare negru înainte de 2054”.  
 
Să vă ferească Dumnezeu să încercaţi să ucideţi şi “Soarele Alb” prin “moarte integrală”, Soarele Atlanţilor din “fortăreaţa carpatică”, că veţi muri toţi până la unu, în oricare din “mănăstirile antibuncăr” vă veţi ascunde, fie în Crimeia, Statele Unite, Cuba, Chile, Africa de Sud, Groenlanda sau mai ştiu eu unde după faţa nevăzută a Lunii.  
 
Acolo unde vă ascundeţi voi, în Cosmosul demonizat din “spaţiul sublunar”, supus coropţiei, cu toate arsenalele voastre nucleare şi militare, acolo au fost şi sunt dintotdeauna şi Atlanţii din Carpaţi, plecaţi să moară puţin într-un exil de 3000 de ani, de la Centrul Lumii spre marginile pământului - guvernatori stelari, regi şi Cârmuitori Eonici în cer şi pe pământ în acelaşi timp, descendenţi din Zeii Cei Mari de la Dunăre, şi “migratori spirituali prin trupuri succesive”, în cele zece ţări şi regate atlante.  
Dacă vreţi să nu crape pământul şi să sară în aer toată Europa, primul lucru pe care trebuie să-l facă civilizaţia Occidentului este să trimită în România pe Responsabilii Pământului şi, împreună cu înalta diplomaţie, să facem urgent din România o ţară neutră, după modelul elveţian.  
 
Recomand Statelor Unite să trimită în România maxim 3000 de “căşti albastre”, din trupele NATO de menținere a păcii (şi nu în număr nelimitat, aşa cum s-a votat recent în parlament) Am citit într-un articol recent că s-a dat alarma pentru prima mare aplicaţie militară NATO – pentru ce? Ca să vă pregătiţi să aruncaţi în aer într-un război nedrept o armată de 3000 de “automate ale morţii”, 9000 de “cavaleri negri în cerul gurii” şi vreo 30.000 de tineri infanterişti români, aflaţi în prima linie drept “carne de tun”? Cu ce preţ? Vă daţi seama câţi europeni nevinovaţi vor muri într-o contruntare militară cu Rusia?  
 
Nu ar fi mai bine să descurajăm prin înalta diplomaţie tulburărilor armate de pe “câmpurile negre” ale Ucrainei, de la gurile Dunării, din Moldova şi din regiunea Odessa - “un pod nu prea îndepărtat de România”, după cum ne anunţa anul trecut Alina Mungiu Pippidi?  
 
Dar, atenţie! La urma urmei, nu numărul de “căşti albastre” contează acum, ci Eonul Cruce Limită, numele Soarelui sub care vom apăra Europa şi steagul sub care vom lupta, steagul cu simbolurile consacrate. Mai concret, steagul românesc cu Coroana Regală pusă recent pe Vulturul “bicefal”.  
 
Steagul acesta cu însemnele regale, ar trebui, de data această, să-i unească în“Ultima vânătoare stelară” pe republicanii şi pe monarhiştii din toată lumea liberă, ca să-i convingem pe Stăpânii Lumii din Rusia şi Statele Unite că Războiul stelelor (preconizat încă din ani ’81 de ex-preşedintele R. Regan) trebuie oprit cu orice preţ.  
 
Înalta diplomaţie, globală şi globalistă, trebuie să înceapă negocieri serioase de pace chiar din vara aceasta, până la 6 august, pentru a încheia urgent un nou acord de Pace mondială şi încetarea orcărui război pe pământ.Suntem setați pe război civil, ca majoritatea ţărilor din lumea a treia  
 
Intrarea României în războiul mondial declanşat acum pe “câmpurile negre” ale Ucrainei, între cele două tabere combatante, Statelor Unite şi Rusiei, nu va fi nici de o parte, nici de cealaltă, ci doar pentru menţinerea Păcii mondiale şi a echilibrului între forţele infernale şi cele cereşti. Pentru că noi suntem şi îngeri şi demoni în acelaşi timp în cer şi pe pământ. Şi printre noi, luaţi aminte, sunt şi câţiva Arhonţi, Demiurgi ignoranţi şi coţcari, şi zece Cârmuitori Eonici, din cele zece ţări şi regate atlante.  
 
Când Statele Unite şi Anglia vor înţelege că România este Poarta Stelară între Orient şi Occident şi Scutul Europei Centrale care a ţinut piept de 1444 de ani hoardelor barbare ale islamului, care vor cu orice preţ să ocupe pentru a doua oară întreaga Europă, prin conflictul creat în 2013 prin “primăvara arabă”, şi apoi în 2014, pe Maidanul din Kiev - atunci, şi numai atunci, soarta Statelor Unite şi a Angliei se va identifica cu Tronul şi Coroana Regală a României.  
 
E absurd să se creadă că Statele Unite şi Anglia ar accepta tacit ca în viitor Europa să fie condusă de islamişti, prin acest proiect utopic al Uniunii Europene, prin aşa-zisa “multiculturalitate” ce are loc printr-un procesul dureros de globalizare forţată a lucrurilor prin noua tribalizare a persoanelor, un proiect diabolic care s-a dovedit până la urmă că e o catastrofă. Pentru că orice utopie îşi are esenţa în paradisul prin distrugerea omenirii şi, din nefericire, îi are ca adversari pe oamenii înşişi.  
 
După părerea mea, Statele Unite şi Anglia ar trebuie să-şi mute încă din vara asta Cartierul General şi creierele luminate în “fortăreaţa carpatică” din România şi, printr-o acţiune inversă “paperclip”-ului, să schimbăm împreună sensul forţei pe axă, de pe axa Pământului Interior pe axa Cerului Cristalin, al IX-lea, din cerul Stelelor Fixe, aflat pe Centura fotonică, în vecinătatea Cerului Empireu unde locuieşte însuşi Dumnezeu şi Sfânta Familie, şi să preluăm conducerea întregii Lumi. Pentru că România este Stâlpul Central al civilizaţiei globale, Insula Lumii, axis mundi, şi vechea axă a Pământului, dacă nu ştiaţi asta.  
 
“După sistemul ptolomeic (al savantului alexandrin, Claudios Ptolemaios, sec. al II-lea, e.n.), întreaga sferă cerească se rotea în jurul unei axe ideale care trecea prin centrul pământului. Axa era deci şi a cerului, iar punctele în care ea străpungea “terra” erau numite “cardines mundi” – “ţâţânele lumii” – ele fiind două, una la nord – axis boreus (“axa boreală”) – şi alta la sud – “axis australis”). Unde se aflau aceste “cardinis mundi”? Mai întâi, Pliniu cel Bătrân ne spune că ele sunt în ţara hyperboreenilor. (...) În spatele acelor munţi trăieşte un popor fericit (dacă credem), care este numit hyperboreeni (...) Acolo se crede că sunt ţâţânile lumii – “cardinis mundi”. Iar poetul latin Ovidiu indică cu precizie locul lor (...)”  
 
(Am citat din eseul “Terra mirabilis sau întâlnirea cu pământul natal” de Anton Dumitriu, Editura Eminescu, 1986, pag. 667).  
 
Iar pe axa creştină - ruptă în două de aproape o mie de ani, 1054-2054, prin“marea schismă” şi apoi prin căderea Constantinopolului - România este numită de Papa Ioan Paul al doilea Grădina Maicii Domnului, şi de toţi comentatorii antichităţii ţara verde a Atlanţilor de la Zeii Cei Mari de la Dunăre, numită şi Terra Mirabilis.  
 
Pe acest fond, diplomația occidentală, cu predilecţii diplomaţia engleză şi americană trebuie să îi convingă pe toţi aliații din civilizaţia globală să sprijine reabilitarea puterii politice și economice a României, să întărească independența și suveranitatea acestei ţări, şi nu să o dezbine şi să o fărâmiţeze în bucăţi, căci de soarta României va depinde soarta Americii, a Anglie, a Europei, a Israelului şi lumii întregi.  
 
Pentru eurosceptici, inclusiv pentru cei anti America şi anti Rusia, mai vreau doar să le spun că a scoate Statele Unite şi Rusia din Europa - aceste două fete demente şi matroane impozante cu părul gri, născute de bătrâna Europă - aceasta nu se mai poate acum, după 500 de ani de mezalianţe alogene, 300 de ani de războaie fratricide, 100 de ani de război sub sabia psihotronică şi 70 de ani de coabitare comunistă & capitalistă şi fascist corporatistă.  
 
Nu se mai poate, pentru că amândouă fete demente şi matroane impozante cu părul gri, beau bine, mânâncă bine, dorm bine, fac dragoste bine şi nicio clipă nu sunt atinse de aripa morţii. Amândouă sunt acum hibridizată, aflate în comă tehnică şi politică, şi cu mintea încă ascuţită, ca două săbii ce nu încap în aceiaşi teacă, şi nu le pasă de război mondial şi de Restul Lumii.  
 
Cum de nu vedeţi că lumea de azi este un vis rău conceput în minţile diabolice ale arhonţilor extratereştri, ET-X-Y-Z, ce împing omenirea, pe “linii prestabilite”, cu armatele de “automate ale morţii” spre Groapa mizeriei comune?  
 
Da, se poate spune că lumea e condusă de Dumnezeu, dar nu de Dumnezeul evreilor, care l-au omorât pe Isus! Or, asta implică o relaţie majoră a hasidismului cu isihasmul românesc, a cărui fondatori au fost Paisie Velicicovschi şi Vasile cel Mare de la Poiana Mărului, şi o implicaţie enormă în mistica Tronului românesc.  
 
Aici e secretul naşterii lui Cristos-copil, Fiul lui Dumnezeu şi mistica Tronului. Şi originea Maicii Domnului. Cum să spui că iudaismul e religia Tatălui, cînd toţi creştinii se roagă spunînd „Tatăl nostru care eşti în ceruri“? Nu există fiul fără tată, de obâşie cerească. Şi nici fiică fără mamă, de obârşie cerească. Nu poţi să spui că ai mamă, dar că nu ai început. Sau că ai tată, dar nu-l recunoşti.  
 
Aşa că, fiecare cu Isusul său şi cu Maica lui. Nu mergem pe aceiaşi linie, şi în nici un caz pe “linii prestabilite”. Al nostru e Cristos-copil. Şi a noastră e Maica Domnului, pe numele ei adevărat Diana Sancta Potentisima, Sfânta Mamă a lui Dumnezeu, Mama celor Vii, al treilea eon din Ogdoadă, regina coeli, stea mântuitoare care mijloceşte în folosul umanităţii, şi care ne iubeşte pe toţi cu Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii.  
 
Dacă România este Stâlpul Central sau “Coloana soarelui de vis” ce ţine prelată nesfârşită a cerului - Rusia, Anglia şi Statele Unite sunt ceilalţi trei Stâlpi ai Societăţii care sprijină extremităţile Lumii.  
 
Un echilibrul global fără Statele Unite, Anglia şi România este de neimaginat. Cât despre coabitarea secretă, politică, economică şi militară între Rusia şi Germania, nimeni nu mai vreau să audă azi. Până şi marii istorici au recunoscut că, prin înfrângerea Germaniei în cel de-al doilea război mondial şi apoi a URSS în “războiul rece biologic”, aceste două ţări au reușit să distrugă întreaga ordine mondială din ultima sută de ani.  
 
Statele Unite şi Anglia nu pot lăsa Rusia şi Germania să domine împreună Europa şi în secolul XXI, cu atât mai mult cu cât acum vor să-şi extindă umbra morţii asupra întregii Eurasii, şi prin măsuri drastice de Austeritate germană să transforme lumea întreagă într-un suprastat sclavagist mondial şi o singură “Republică Universală”.  
 
Dacă nu vor să piardă şi acest ultim război mondial, Statele Unite şi Anglia va trebui să-şi întărească diplomaţia şi toate poziţiile strategice în România şi să facă din această ţară o “fortăreaţă carpatică” de neînvins. Şi pentru aceasta trebuie să-i permită României reîntregirea graniţelor şi să-i dea înapoi Tronul şi Coroana Regală, amândouă pierdute, pe nedrept, în cel de-al doilea război mondial.  
 
România şi Europa fără Coroană şi Tron este de neimaginat. Fără aceste simboluri consacrate, întreaga civilizaţie occidentală şi globală se va prăbuşi iremediabil sub hoardele de popoare ale islamului care abia aşteaptă semnalul să ia Europa cu asalt şi să pornească ultima “cruciadă anticreştină”.  
 
Nimeni nu cred că ar vrea azi că Statele Unite să se prăbuşească în acest ultim război mondial, bombardată de rachetele nucleare din Cosmosul demonizat de arhonţii din Rusia (care, să fim serioşi, de data asta vor prăbuşi întreaga lume liberă), NATO să se dezintegreze iar UE să redevină Sfântul imperiu roman de naţiune germano-rusă.  
 
Vidul de ordine şi de securitate globală lăsat în urma acestui ultim război mondial ar face că România să sară în aer şi odată cu ea să dispară Europa şi jumătate din lume să se scufunde la o sută de metri sub Oceanele planetare, şi să rămână în Tenebrele Întunericului pentru cel puţin 50 de ani, timp în care nu va supravieţui nimeni în nici unul din buncărele închipuite de Oculta mondială.  
 
Lumea e sortită să piară, pe un “Câmp negru” de luptă între forţele binelui şi răului din ziua Judecăţii de Apoi, într-un Armaghedon – ebr. Har Megiddon. Posibil chiar începând cu 6 august 2015 şi cu intrarea noastră în Anul “bifurcaţiei” 2016, trebuie să ne grăbim, iar noi, românii, ne aflăm aici, în Terra Mirabilis, ca să ajutăm întreaga lume şi să ţinem Cumpăna dreaptă.  
 
Va fi o bătălie pe viaţă şi pe moarte, de proporţii universale, cu intervenţii ale Zeilor Cei Mari de la Dunăre în zbaterile omeneşti, cu 12 feluri de lasere biofotonice (şase inferioare şi şase superioare) şi cu arme cu laser care produc fotoni gamma cu energie (destul de) bine definită şi ajustabilă....pentru oamenii de la zei şi pentru oamenii creştini, mai puţin pentru oamenii din oameni şi oamenii fără destin, adică fără suflet.  
 
Va fi un joc cu cerul şi cu oamenii, cu viii şi cu morţii “electrici” laolaltă, sub “focul stelar”, un Joc serios – “Iocari serio” - ale cărui reguli mulţi le-am uitat, mai târziu, după Anul “bifurcaţie” 2016, vom uita cu totul că a fost posibil acest joc, gândul că am putea chiar Noi să jucăm cu seriozitate acest Joc nici măcar nu ne treace azi prin cap.  
* * *  
Post-scripum:  
Stimată doamnă, stimate domnule, dragi prieteni,  
ARTA-TRANSFORMĂRII este felul lui Dumnezeu de a se descoperii omului, în jocul Lui cu cerul şi cu oamenii, şi Primul Principiu din care s-au ivit în copilăria umanităţii cei trei eoni distincţi primordiali: Existenţa-Forma-Beatitudinea (PP-EFB). Aceasta este de altfel prima triadă, care poate fi transformată în următoarele triade: materie-energie-informaţie; creaţie-procreaţie-casă; sănătate-dragoste-bani. Căci acestea sunt cele trei fericiri. Şi în toate trei există Dumnezeu.  
PUTEREA DE REZONANŢĂ a artei de a trăi şi a iubi nu poate dobândi viaţă publică fără susţinerea unor admirabili prieteni, care să-şi apropie darul lor într-o aspiraţie unică: aceea ca VALORILE UNIVERSALE ale religiei, artei şi ştiinţei româneşti şi europene să vibreze cu demnitate în lume, în armonie deplină cu OAMENII, Cerul Cristalin şi DUMNEZEU.  
Simbolic, pentru a apăra VALORILE UMANE - IUBIREA, VISUL, ARTA, PACEA, LIBERTATEA, DREPTATEA şi ADEVĂRUL CREAŢIEI - vă solicit un sprijin financiar pentru a publica la Editură Virtuală, într-o ediţie digitală, cartea “semnal” – “Agonia Uniunii Europene – O sută de ani de război sub sabia psihotronică” (360 de pagini în trei volume ilustrate cu imagini din sculpturile lui CSM).  
Dacă am văzut că de şapte ani criza financiară mondială nu încetează, ba chiar se amplifică, ca la comunişti, în “cincinale”, am decis ca începând cu data de 19 februarie 2015 să trec pe blogul meu şi pe câteva articole publicate pe revista Confluenţe litarare contul meu în lei şi în valută.  
La urma urmei, conştiinţa şi recunoaşterea valorilor sunt pietrele de temeile pentru fiecare familie, comunitate şi naţiune, fără de care omenirea un poate supraveţui.  
Vă mulţumesc pentru interesul acordat acestui proiect cultural european pe care sper să-l pot merita în întregime sau măcar într-o oarecare măsură.  
Cu prietenie şi admiraţie, al dumneavoastră Constantin Sandu Milea  
Tel: 0744994454  
Cont curent la Banca Română de Dezvoltare BRD Grupe Societe Generale, pe numele Sandu-Milea Constantin: în lei: RO58BRDE080V45322990800; şi euro în valută: RO16BRDE080SV36875130800.  
 
Referinţă Bibliografică:
Catastrofă şi mesianism românesc (Note pentru Agonia Uniunii Europene) Volumul 2 (10) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1568, Anul V, 17 aprilie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!