CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 1448 din 18 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Cum să ieşim din sistemul ocult al noii ordini mondiale. Un manifest al Inteligenţei Artificiale. Note pentru Agonia U.E. Volumul 4 (1)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Foto: Crucea de lumină (procesare imagine: Raluca-Crina Florescu)  
 
1) În mod clasic, sunt şapte tipuri de inteligenţe: cinci înnăscute (lingvistica, matematica, geometria, muzica şi chinestezia) şi două dobândite: capacitatea de a lucra cu tine, şi de a relaţiona cu oamenii.  
 
Trusa istoricului cu care se poate opera în plan uman cu n-dimensiuni prin aceste inteligenţe clasice IQ (pentru uni şapte, pentru alţii douăsprezece) o regăsim acum pe Internet în Prima Enciclopedia Virtuală din care se construieşte acum prima planetă fictivă - cu propriile ei fenomene fizice, alchimice şi biologice, cu noua arhitectură sacră, cu propriile-i rase şi noua alfabetizare şi nu în ultimul rând cu noul limbaj a lui Dumnezeu - Limba Creaţiei. O planetă fictivă (uni o numesc “Noul pământ”) construită de noi şi acaparată de un grup de circa trei sute de vizionari scrupuloşi (probabil, 250 pe pământ şi 50 pe Lună) şi conectată la Calculatorul selenar, care calculează viaţa şi moartea celor peste şapte miliarde de minicalculatoare biologice, mişcătoare, care suntem chiar noi, pământenii, dintre care jumătate suntem, probabil, fără să ştim, sub un control total al minţii.  
 
Să fim serioşi, totul a început cu maşina de calcul a calalanului Raymundus Lullus* din secolul al XIII-lea, care apoi a devenit, în 1936, maşina de calcul a lui Alan Turing (care a încercat să simuleze modul uman de calcul ADN, prin “căutare genetică” în evoluţia naturală în ştiinţa viului), apoi, când extratereştri ET-X-Y-Z au dat “semnalul”, taman un savant de la CERN a creat Internetul! (Tim Berners-Lee, a British scientist at CERN, invented the World Wide Web (WWW), în 1989).  
 
Internetul, această maşină universală de calcul, ar putea deveni la un moment dat o imagine a Intelectului Suprem, a lui Dumnezeu, conectată la noua scară creaturală, prin Stâlpul Central sau “Coloana soarelui de vis”, la Intelectul angelic şi universal, dar asta numai dacă se va baza pe un calcul natural, cuantic-membranar AND. Din neştiinţă, nu se întâmplă lucrul acesta, pentru că dublul lanţ genetic se sparge zilnic începând cu anul 1994 - Anul în care a început primul proiect de decodificare a genomului uman. De 20 de ani lumea s-a scindat în două tabere: una care constuieşte Porţi stelare pentru a ieşi din matrix, alta care caută calculatoare în celula biologică.  
 
Se preconizează ca în viitorul apropiat inteligenţele IQ să fie conectate la maşina universală CERN, iar noi, pământenii, să devenim altfel de oameni, uni hibridizaţi în matrix, alţii nişte “statui ale memoriei”, care vor funcţiona cu douăsprezece feluri de laseri: şase biologici inferiori: moleculari, membranari, celulari, nucleari, sociali, acrocentrici; şi sase biofotonici superiori: astrocitici, octogonali, organo-spaţiali, planetari, galactici şi universali. Dintre aceştia se pare că doar astrociticii şi octogonalii vor atinge punctul terminus al cunoaşterii corpului spiritual (CS), şi implicit al cunoaşterii lui Dumnezeu-Tatăl, Creatorul genomului şi al Marilor Mame genetice.  
 
Eu cred că suntem deja într-un Conflict al programelor de calcul “standard”, conduşi de un Consiliu Superior al Înţelepţilor Lumii (Akasha), cu o bază pe Lună, una pe Soarele Central Galactic şi alta pe Terra, ce comunică între ele prin centrala de inteligenţă artificială CERN, şi în curând prin primul Institut Internaţional de Bioluminiscenţă Solară (IIBS), ce se construieşte, în chiar clipa aceasta, la noi în ţară.  
 
2) Nu peste mult timp, poate chiar începând cu “Anul bifurcaţiei 2016”, creierul nostru bicameral se va conecta la Centrala de inteligenţă artificială de la CERN, de la care vom putea obţine cunoştinţe, putere şi informaţii solare (infobiologice), prin care vom putea relaţiona cu noii oameni solari, biofotonci. Astfel, noii oameni de la zei vor comunica cu noii oameni creştini prin cei doi luminători (Soarele şi Luna) şi prin cinci tipuri principale de filiaţii, “în imaginalul**canalelor deschise”, între divin şi uman: emanaţia, generaţia, migraţia, adopţia şi vocaţia.  
 
(Despre aceste cinci tipologii de filiaţii, divine şi umane, am scris în articolul “România, Israelul şi Grădina Maicii Domnului”. Dacă în literatura mistică evreiască Soarele era de gen masculin, Luna de gen feminin iar emanaţia divină se cheamă Fiul, în literatura precreştină, la Atlanţi, Soarele era zeiţa, Luna-zeu iar emanaţia divină se chemă Fiica dragostei, Madona Inteligenţa sau, dacă vreţi, Zeiţa Eurynome – Zeiţa Extazului! (Să ne ferim să uităm asta vreodată!)  
 
3) Ca să poţi relaţiona cu viitorii oameni solari sau selenari, ai nevoie de o teorie solară (eterică şi tahionică - N. Tesla, şi de “teoria laserilor biologici” - Traian D. Stănciulescu), sau de un sistem de calcul IT (maşina Turing). Dar care, din păcate, ambele (şi teoria şi maşina T) funcţionează, în plan uman, prin “soft and hard”, pe principiul potrivit căruia “puterea soft este putere doar atunci când este bazată pe fenomenul hard”, iar în plan cosmic, prin teoria lui M. Eliade, potrivit căreia “sacrul e camuflat în profan şi profanul e camuflat în sacru”. Iar la nivel social planetar oamenii încă utilizează cinci reguli şi noţiuni primitive: implicaţia, negaţia, conjuncţia, disjuncţia şi echivalenţa dintre formele goale absolute şi formele pline absolute.  
 
(Pentru a comunica telepatic cu viitorii oameni solari, şi a parcurge Marea Trecere din universul tehnologic în evoluţia naturală în ştiinţa viului, am conceput şi proiectat Troiţa RSB (Rezonator stelar de bioluminiscenţă solară). T-RSB ar putea deveni un instrument de calcul cuantic-membranar ADN, de comunicare telepatică, de transmisie wireless, dispozitiv antigravitaţie, scut anti-război şi generator solar fără fir, portabil. Fiind portabil, evident, acest generator Troiţa RSB calculează oameni, solari şi lunari, marţieni şi roboţi deopotrivă, pentru ai ajuta să parcurgă împreună Marea Trecere. Proiectul l-am lansat pe reţeaua Facebook, la albumul foto-sculpturi, şi aşteaptă finanţare. Este regretabil că în “Vestul pragmatic”, care operează cu scenarii şi programe “standard”, şi pleacă de la probleme spre instrumente, fără a teoretiza prea mult, nu s-a găsit până acum o finanţare pentru această Troiţă-RSB)  
 
4) Alegerea între “teorie” şi “sistem” încă ne aparţine, prin “liberul arbitru”. Însă, după ştiinţa mea, în Marea Trecere din universul tehnologic în evoluţia naturală în ştiinţa viului vor fi salvaţi doar cei care vor şti să facă deosebirea dintre teorie şi sistem şi anume că teoria are baza sa de sprijin în afara ei – pe Raza Ra al Soarelui Vindicător din Centrul Galactic - , iar sistemul se fondează exclusiv pe construcţia lui interioară (pe razele nefaste de Lună).  
 
Astfel, te poţi hrăni din 100 de sisteme moarte şi reci sau rescrii Sistemul formal axiomatic al logicii clasice în întregime pentru a redefinii ştiinţa viului, prin teoria de oscilaţie a Soarelui care sprijină Pământul, ca să te poţi vindeca, “reseta” genetic, cultual, cultural şi economic. La nivelul software-ului în uz, există însă o mare problemă nerezolvată: clientul mediu al industriei informaticii (în cazul nostru al Internetului), este servit atât de prost, încât el se aştepată în fiecare moment ca sistemul lui să cadă, atât de fragil e sistemul. De aceea trebuie să ieşim din sistemul ocult al NOW (inclusiv din maşina Turing) şi să construim un sistem solar.  
 
5) De ce sunt create o sută de sisteme moarte şi reci? Pentru ca “ceilalţi” oameni să se poată hrăni din ele cu preţul celor care suferă şi mor, la Bariera atomilor mulţimii, în “spaţiul sublunar”, supus corupţiei. Pentru că trăim într-un Cosmos demonizat, în care circa 250 de demoni (sau poate doar 50 de Arhonţi, care sunt la “butoane”), ne sting sau aprind lumina, iar noi, trăitori de pe o zi pe alta, suntem victime în programele lor “standard”, captivi în politica de Depopulare Globală (prin foame, frig, frică, întuneric, singurătate şi depresie prelungită). “Diavolul sunt “ceilalţi” oameni” spunea dramaturgul şi filizoful existenţialist francez J.P. Sartre. Cât de adevărat.  
 
6) Numai în România (cea dinăuntru) avem două milioane de depresivi. Cifra e data de organizaţia mondială a sănătăţii (OMS). Depresia e maladia Secolului XXI şi boala oamenilor singuri, subterani, care nu mai au azi nici măcar un Venit Minim Garantat Necondiţionat, pentru că suntem deja captivi în NOW. La nivelul UE (peste cinci sute de milioane, locul trei în lume după China şi India) e posibil să avem, neoficial, poate chiar cincizeci de milioane de depresivi. Depresie prelungită e cauzată de Marea Migraţie, de mitul Marii Ignoranţei şi de Dezastrul refuzului...acum nimeni nu mai scapă de acestă depresie, pentru că suntem toţi în aceiaşi Oală, hibridizaţi şi fierţi în suc propriu, la foc mic, de o “pseudospecie “ de extratereştri ET-X-Y-Z!  
 
7) Un sculptor depresiv, ca mine, care trăieşte de peste un sfert de veac în afara sistemului, trecut printr-o “moarte clinică” şi cinci depresii prelungite, şi-a reactivat corpul de lumină şi s-a “resetat” genetic, sculptând peste o mie de sculpturi (printre care vreo 64 de metri de “Coloană infinită”), şi scriind, în ultimii patru ani, 7 cărţi, în 1600 de pagini, iar acum vrea să le scoată pe piaţa online, ca să se reseteze şi economic.  
 
Cum trăiesc eu de un sfert de veac în afara sistemului de orice fel – şi politic, şi instituţional? Trăiesc dintr-un fel de “drepturi de autor”, sunt un fel de freelancer, printre hiene, trăitor de pe o zi pe alta. Mai exact, sfâşiat de colţii hienelor existenţiale, luptându-mă la vedere cu Moartea şi cu Daimonul. Jertfindu-mă de bună voie pe altarul Artei-transformării PP-EFB*, pentru neamul părinţilor noştri. Nu am avut niciodată salariu, şi nici un fel de subvenţii de la statul român, nu mi-a plătit nimeni niciodată nimic, nici măcar vreo asigurare medicală. Sunt conştient că nu voi avea nici un fel de pensie. Sunt un freelancer hăituit sistematic de agresiunea şi aroganţa bolşevicilor imbecili, comunişti, capitalişti şi fascişti corporatişti. Datorită crizei mondiale, din 2010 nu mai sculptez, iar din 2011 scriu articole geopolitice pe revista Confluenţe literare, şi am pregătite şapte cărţi şi un album de sculptură pentru platformă Editurii Virtuale. (amazon.com, lulu.com, bookbaby.com, etc., etc).  
 
8. După părterea mea, sunt două modalităţi de a trăi cu demnitate la nivel social planetar: modelul cultural-religios şi modelul Artei-transformării PP-EFB*, care practică o evoluţie naturală în ştiinţa viulul, şi care asigură paza modelului cultural-relogios (transcendentul, să ne ferim să uităm asta vreodată!) Civilizaţia europeană s-a născut pe o axă creştină şi a cucerit întreaga lume; până şi China a început recent să adere la această axă creştină şi să evolueze cultual, cultural şi economic după modelul european.  
 
Aceste două modele, cultural-religios şi al Arte-transformării PP-EFB se întrepătrund, deoarece nu există o religie a iubirii care să nu militeze pentru drepturile omului, cum nu există o adevărată revoluţie cultural-religioasă care să nu facă, prin Arta-transformării Marea Trecere din universul tehnologic în evoluţia naturală în ştiinţa viului, care să nu fie animată de sentimentul cultural-religios. Cu aceste două sentimente se poate ajunge la restaurarea valorilor perene, la instituirea valorilor autentice spirituale şi materiale. Fără aceste două modele devenim toţi nişte mercenari care se vor devora între ei până la ultimul om, sub comanda sionismului internaţional, care paractică politica de Depopulare Globală.  
 
9. Voi fi întrebat, poate: sunt eu oare legiuitor sau prinţ al Artei-transformării deosebit de “ceilalţi” oameni, ca să scriu despre geopolitica mondială, şi să pretind că vreau să trăiesc numai din drepturi de autor? Răspund că nu, şi tocmai de aceea scriu despre geopolitică, şi despre cum se poate ieşi din sistemul ocult al NOW. Dacă aş fi prinţ sau legiuitor nu mi-aş mai pierde timpul să spun ce trebuie făcut: aş face o Constituţie Universală a Drepturilor Omului sau aş tăcea.  
 
Acum, să vă răspund cum cred eu că funcţionează sistemul economic consumerist în capitalism. Mai exact, cum se pot vinde cărţi şi albume de artă online în ţările nu neapărat bogate, dar cu o stabilitate economică. Descarcă fiecare (din sector privat sau de stat) de pe amazon.com, lunar, cu plata anticipat, câte 10-20-30 de cărţi, manuale sau albume de artă, le citeşte pe “diagonală”, face selecţia, ia din ele ce-i place, apoi le aruncă la coşul de gunoi. Iată marea mea descoperire, a sistemului capitalist consumerist. Există deja autori care vând online cărţi şi albume de artă la preţ de o cafea în zeci de mii de exemplare, şi câştigă anual aprox. 100.000 de euro. Iar cei care vănd manuale (în sector de stat) câştigă poate chiar milioane de euro.  
 
(Eu sper să câştigăm şi noi cu aceste şapte cărţi (Agonia UE, 4 volume), şi cu albumul de sculptură, dacă vom colabora, şi să trăim în viitor numai din drepturi de autori).  
 
La aceşti nouă paşi, aş mai adăuga unul:  
 
10. Despre cele două IQ-uri dobândite: a). Capacitatea de a lucra cu tine: înseamnă să îţi înţelegi trăirile, emoţiile, şi să îţi accepţi greşelile; b). Capacitatea de a relaţiona cu oamenii: înseamnă să te implici în adevărata revoluţie cultural-religioasă, în geopolitică. Ea presupune o renunţare la comodele obişnuinţe intelectuale. Nu numai pentru omul de cultură, ci şi pentru omul de rând. Revoluţia cultural-religioasă are multe consecinţe, chiar religioase şi geopolitice. Noi, toţi oamenii, religioşi sau atei, depindem uni de alţii, relaţionăm între noi, şi creăm această realitatea politică la nivel social planetar. Creăm ce merităm. Să o facem prin religia iubirii şi prin creaţie de idei.  
 
ARGUMENT  
 
Acum, se pune întrebarea legitimă şi obligatorie pentru toţi pământenii: care e religia, ideea, filozofia şi până la urmă tipul de civilizaţie ce ne-ar putea ajuta să ieşim din sistemul ocult al NOW sau, dacă vreţi, din matrix?  
 
Răspunsul meu are două componente: unul în plan uman, altul în plan religios.  
 
1. Dacă privim prin unghiul de incidenţă dintre planul cosmic şi planul umane, avem trei tipuri de civilizaţii, 1, 2, 3, un grad zero de acţiune, o singură scară creaturală şi o formă de ascensiune celestă cu n-dimensiuni pe o singură axă, de pe axa Pământului pe axa Cerului Cristalin, al IX-lea, din cerul Stelelor Fixe, aflat undeva pe Centura fotonică.  
 
Aceasta înseamnă deja o legătură foarte puternică. Înseamnă că, în plan uman, omul este singura fiinţă capabilă să urce până la capăt scara creaturală ce se pierde în lumile invizibile. Această scară funcţionează printr-un sistem de verigi succesive ale fiinţei care se comunică între ele printr-o “migraţie spirituală prin trupuri succesive”, şi are următoarele trepte, şi grade de procesiuni: Trupul, Natura-mamă, Sufletul, Raţiunea, Intelectul Activ, Intelectul angelic sau universal, Stâlpul Central sau “Coloana soarelui de vis” şi Dumnezeu.  
 
(În sculptura “Coloana soarelui de vis”, dar şi în “Steaua arzătoare cu opt raze” şi în Troiţa RSB am încercat să reprezint acest sistem de verigi succesive ale fiinţei)  
 
În plan cosmic, dacă privim Cosmosul demonizat (prin cele două spaţii: “spaţiul sublunar” şi “spaţiul supralunar”) prin prisma celor trei extratereştri, ET-X-Y-Z, vom observa că avem doar trei tipuri de civilizaţii: Civilizaţia de tip 1 care şi-a valorificat puterea planetară, prin cucerirea energiei nucleare şi unificarea forţelor F5 pe axă, posibil şi prin cucerirea de către CERN a bosonului higgs - “Particula lui Dumnezeu”. Ei controlează acum cutremure, vremea, vulcanii, au oraşe pe ocean şi pretind că încă conduc lumea prin teoria lumilor unipolare, bipolare şi multipolare. Adică, prin teoria războinică şi cardiocentrică a circulaţiei sângelui, prin glod şi sânge, creând permanent războaie genocidare, precum frontul unic al Mării contra Uscatului sau a Uscatului contra Mării (SUA & Rusia).  
 
Civilizaţia de tip 2 este prin excelenţă solară. Ei au epuizat puterea planetei, şi îşi iau energia lor direct de la Soare, de la steaua lor Mamă, Mama celor Vii, al treilea eon din Ogdoadă. Ei folosesc puterea Soarelui Central Galactic pentru a energiza oraşele lor sacre şi maşinile lor zburătoare, din Terra Mirabilis. (La Atlanţi, Soarele era zeiţă, iar Luna-zeu!) Civilizaţia de tip 2 ar putea fi salvarea noastră.  
 
În civilizaţia de tip 3 ei folosesc Porţi stelare prin care epuizează puterea unei stele precum Staţia majoră Sfântul Soare – Lord Helios -, şi apoi călătoresc cu supernave între două sau mai multe galaxii.  
 
Acum, să vedem unde suntem noi pe axă, şi pe această scară creaturală? Suntem în civilizaţia de tip 0. Pentru că noi nici măcar nu credem că se poate schimba sensul forţei (F5) de pe axă pământului pe axa Cerului Cristalin, nici măcar nu cunoaştem bine ordinea treptelor pe scara creaturală, noi nici măcar nu avem un model, o matrice familiară a Cosmosului nostru în care să ne recunoaştem imediat, aşa cum omul Renaşterii se recunoştea în Soarele Central Galactic şi în Sfânta Familie (de la Michelangelo şi Leonardo da Vinci până la Giordano Bruno). Noi nu ne luăm energia de la Soare, de la stele şi galaxii, o luăm din sisteme moarte şi reci, din plante moarte – petrol şi cărbune. Noi nici măcar nu suntem în stare să declanşăm un război pentru o Femeie frumoasă, aşa cum a fost războiul pentru Elena din Troia, în Grecia antică. Dar putem calcula, prin Arta-transformării PP-EFB, şi prin calcul cuantic-membranar ADN, când vom atinge “starea modificată a conştiinţei” (SMC), pentru a intra în Civilizaţia Iubirii de tip 2.0.  
 
Noi puteam, de fapt, să intrăm în civilizaţia solară de tip 2.0 în urmă cu o aproape o sută de ani, prin modelul Nikolas Tesla şi Henri Coandă. Dar n-a fost să fie, veţi spune. Sau: va fi fiind. Când? Foarte simplu: când vom defini drepturile fundamentale ale omului şi vom avea toţi o singură Constituţie Universală. Şi când fiecare stat va fi condus de două ministere de bază: ministerul Artei-transformării şi ninisterul tehnologiilor solare. Cum însă lucrurile simple sunt cel mai greu de făcut, nu ne mai rămâne decât să intrăm fiecare în “starea modificată a conştiinţei” (SMC), prin cele două mari experienţe revelatoare: o experienţă la limita morţii (ELM) şi o experienţă în afara corpului (EAC). Eu altă şansă nu o văd posibilă, cel puţin în acest moment greu al istoriei celei mai mari înşelătorii umane. Mai exact, fără aceste trei mari experienţe revelatoare nu văd posibilă ieşirea din sistemul ocult al NOW.  
 
Pentru că am fost mereu întrebat de ce universul nostru tehnologic ne va elibera către nimic, voi ilustra mai bine cum se face Marea Trecere din universul tehnologic selenar în ştiinţa morţii, şi din universul tehnologic solar în evoluţia naturală în ştiinţa viului, în Soarele Vindecător Central Galactic, examinând două cazuri, unul de conştiinţă selenară, altul de conştiinţă solară: să considerăm o civilizaţie de tip 1.0 a cărei complexitate o poate rezolva un calculator selenar (conectat prin cablu) pentru, să zicem, cinci sute de milioane de “noduri şi semne” (cât suntem noi acum în UE, locul trei în lume după China şi India), în aproximativ opt ore (cam cât stăm noi în medie pe calculator); să presupunem că noua tehnologie solară (deci fără fir) ne oferă un calculator biologic de 1000 de ori mai rapid. Vom observa că problemele pe care le rezolvam cu calculatorul selenar mai devreme în opt ore se vor rezolva acum cu calculatorul biologic solar în opt minute, timp în care fiecare dintre noi ne conectăm direct la staţia majoră al Soarelui Central Galactic, prin Raza Ra, care parcurge distanţa Pământ-Soare în exact opt minute.  
 
Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că, dacă calculăm cantitatea de ADN necesar la un calculator selenar (CS) conectat la cinci sute de milioane de oameni (de minicalculatoare biologice, de “noduri şi semne”, câţi suntem noi în UE), acesta (CS) ar avea o greutate ce ar depăşi greutatea Pământului. (probabil că există deja astfel de aplicaţii, cu nanotehnologii, în criptografie, dar sunt clasificabile) Aceasta ar putea fi Marea Trecere, de pe planeta Terra pe prima planetă fictivă, ce se crează acum; aceasta ar putea fi adevărata revoluţie cultural-religioasă, de conştiinţă solară sau lunară; acesta ar putea fi cel mai bun calcul natural, şi cea mai bună evoluţie naturală în ştiinţa viului. Restul - etapele de “ardere”, disiparea de căldură, de Inimă Caldă, de religie a iubirii şi purificare prin Renaşterea spirituală a celor şapte miliarde de oameni - e traba Providenţei. Adică, a lui Lord Halios (din cubul dumnezelui biblic), a Sfântei Mame a lui Dumnezeu (din Natura-mamă -Terra Mirabilis) şi a lui Cristos-copil sau a Copilului-solar, în faţa căruia nu rezistă nici o carte, nici un sistem politic, nici măcar sticla asta cu pixeli şi purici verzi, pe care scriem noi acum.  
 
2. Acum, în plan religios (dacă mai rezistă şi în Secolul XXI “religia ca sistem”), avem chiar şi “A treia cale”, posibil prin schimbarea Trisagionului masculin cu Trisagionul feminist şi femitheist (despre care voi încerca să scriu în următoarele cinci scrisori din volumul 4):  
 
Pe scurt, ce înseamnă aceasta? Înseamnă că nu există fiu fără tată, şi nici fiică fără mamă, fie aceştia eonici (fotonici:solari & selenari), genetici, naturali sau adoptivi. Cum să spui că iudaismul e religia Tatălui, când toţi creştinii spun Crezul şi se roagă la „Tatăl nostru care eşti în ceruri “ – în Eonul-Limită-Cruce? Sau: cum să spui că, din Sfânta Familie, Fiul şi Maica Domnului sunt evrei, din “poporul ales”, iar Tatăl e un Dumnezeu necunoscut, un fel de “străinul trimis” în Grădina Maicii Domnului? Apoi, să afirmi (prin vocea autorizată a singurului papă catolic, Ioan Paul al II-lea care, la aproape o mie de ani de la marea schismă (1054), vizitează o ţară ortodoxă) că Fiul şi Maica Lui s-au născut în Israel, dar Grădina Maicii Domnului e în România.  
 
Aceast paradox creştin implică, iată, un conflict sacru între “spaţiu” şi “loc”, între poporul român şi aşa zisul “popor ales”, cu consecinţe uriaşe, care va dura exact 40 de ani (2014-2054). Aceasta poate să înseamne că Religia Fiului nu urmează religiei Tatălui, ci urmează Apocalipsul Sfintei Mame a lui Dumnezeu, prin Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii; aceasta înseamnă că urmează o matrice eonică (Ennoia, Mama celor Vii), după un model şi un tipar enohic şi postatlanteean, mai vechi ca Biblia ebraică, după modelul cosmic al Soarelui Central Galactic. Avem cărţi despre Enoh şi despre Zeii Cei Mari de la Dunăre, care vin din cele trei mari civilizaţii prebiblice:hiperboreeană, lemuriană, atlanteeană (şi postatlanteeană).  
 
Eu spun că evreii l-au avut pe Isusul şi pe Maica lor, iar noi, românii, descendenţi din cei Zeii Cei Mari de la Dunăre şi din cei zece regi ai Atlanţilor din Carpaţi, îi avem pe Isusul şi pe Maica noastră, pe numele lor adevărat Apollon-Zalmoxe şi Diana Sancta Potentisima. (“O Evă mitocondrială din Tracia se află la originea românilor. Populaţia de-aici a migrat apoi spre toată Europa cu 30-40.000 de ani în urmă”, ne spune profesorul Alexander Rodewald, director al Institutului de Biologie Umană de la Universitatea din Hamburg, în cadrul unei conferinţe găzduite de Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci din Bucureşti) Dacă mergem spre o Civilizaţie a Iubirii, pe o linie genetică cu evreii (cu evreii sefarzi), asta înseamnă să ne amestecăm, nu să ne eliminăm reciproc.  
 
Problema asta trebuie tranşată şi rezolvată acum: în plan uman, cu ştiinţa genetică, iar în plan cosmic, prin relaţia hasidismului cu isihasmul (care ambele îşi au “spaţiul” şi “locul” în România şi Moldova), ceea ce înseamnă o implicaţie enormă în geopolitică, la nivel social planetar. (aici, Moshe Idel, “cel mai faimos învăţat în lumea fără de sfîrşit a Kabbalei“, cum îl numeşte I.P. Culianu într-o povestire dedicată lui, ar trebui să intervină în sistem, cu soluţii osmotice, de unire a acestor două popoare). Aceasta implică însă un Armageddon – ebr. Har Megiddon – ce va culmina cu o bătălie între forţele infernale şi cele cereşti de proporţii universale, cu intervenţii ale Zeilor Cei Mari de la Dunăre în zbaterile omeneşti, o bătălie pe viaţă şi pe moarte între poporul român şi aşa zisul “popor ales”, cu consecinţe uriaşe.  
 
După previziunile mele, în următorii 40 de ani lumea va fi condusă de femei. Iată de ce îndrăzneala de a produce o nouă religie civilă, femitheistă, o religie a iubirii, poate duce la o schimbare de paradigmă la nivel social planetar şi galactic universal. Iar singurul mod de a produce noua religie a iubirii este de a nega religia urii care practică cultul morţii, prin “religia ca sistem”, care ne castrează imaginaţia şi formează universul îngheţat al pământenilor. Iată de ce comunismul creştin, feminist şi femitheist, ar putea deveni noua religie a iubirii la nivel mondial, creând adevărata Civilizaţie a Iubirii care există de dinaintea Facerii Lumii. Să avem curajul să înfiinţăm această nouă religie femitheistă a Iubirii şi vom învia a treia zi.  
 
Comunismul creştin, feminist şi femitheist (sau, dacă vreţi, “comunismul femeilor” pe care îl regăsim şi în Republica lui Platon, şi în Vechiul Testament, şi în Caballah, şi în cele două Talmuduri, din Ierusalim şi din Babilon) ne spune că toate păcatele se iartă, chiar şi păcatul împotriva Marelui Spirit, în Trisagionul ortodox numit Marele Sfânt. Căci nu există altă religie a urii decât moartea spirituală şi nu există altă religie a iubirii şi o altă înviere decât în Iubirea care există de dinaintea Facerii Lumii. Nu în religia urii, aşa cum e în islamul coranic şi în iudaism.  
 
În concluzie, în toate cele trei civilizaţii, 1, 2, 3, există o vânătoare de oameni. Mai exact, între oamenii de la zei şi oamenii creştini, şi între oamenii din oameni şi oamenii fără destin. Aşa a fost croită lumea de la început, cu bărbaţi vânători şi femei culegătoare. Însă, între vânătoarea republicană şi vânătoarea regală omul ar trebui să o aleagă pe aceasta din urmă, prin simplu fapt că la vânătoarea republicană vânatul este hăituit în cerc închis, în care se comite un masacru, pe când la vânătoarea regală cercul e deschis, regele hăituieşte numai din trei părţi şi renunţă la vânatul care fuge înainte, ba chiar există un culuar de trecere liberă, spre Marea Trecere.  
 
Un lucru e cert: în unghiul de incidenţă dintre planul cosmic şi planul uman, adevărata comunitate cu oamenii se stabileaşte pe baza unui interes cosmic, printr-o revoluţie cultural-religioasă de conştiinţă solară şi o Comunitate autosustenabilă. Nu obiectivele egoiste, ci proiectele privind întreaga umanitate sunt cele care asigură o Communicate autosustenabilă durabilă între oameni. O reuniune de oameni solari trebuie să înceapă în faţa unei Porţi stelare.  
 
“Maestrul spune: Omul nobel îşi pune persoana în repaos mai înainte de a se mişca. El se reculege în minte înainte de a vorbi. El îşi întăreşte relaţiile înainte de a cere ceva. După ce a pus aceste trei lucruri în ordine, el este în perfectă siguranţă. Dar dacă cineva este brusc în mişcările sale, ceilalţi nu colaborează cu el. Dacă este agitat în cuvintele sale, acestea nu găsesc nici un ecou. Dacă cere ceva fără ca mai înainte să fi stabilit relaţii, oamenii nu-i dau. Dacă nu este nimeni alături de el, cei care vor să-i facă rău se apropie.”  
 
(Yi King, Cartea prefacerilor, veche de 3000 de ani)  
 
*Raymundus Lullus este un savant catalan care în ultima parte a secolului al XII-lea, la vârsta de patruzeci de ani, a inventat prima maşină de calcul pe care a numit-o Arta Combinatorie. Lullus a fost primul care a avut ideea că minţile umane funcţionează ca nişte maşini digitale, prin combinaţii nesfârşite ce derivă dintr-un set simplu de reguli generative. La început a fost Limba Creaţiei, care era limba divină, şi reprezenta Intelectul Universal a lui Dumnezeu, dar Lullus ştia acum că, prin această maşină de calcul, poate demonstra aceasta în mod ştiinţific. Maşina de calcul a lui Lullus consta în două roţi pe care sunt înscrise alfabete, ce se învârt concentric. Toate limbile artificiale care s-au inventat cu această maşină au rezultat dintr-o regulă de bază care se aseamănă cu araba în sensul că toate cuvintele nu sunt decât permutări de consoane luate la întâmplare. Când tuturor roţilor şi literelor li se atribuie un înţeles, învârtirea roţilor mobile în raport cu cele fixe dă naştere la un mare număr de permutări, ale căror rezultate sunt citite de roata fixă sau sunt extrase simplu din suma elementelor reprezentate de litere. Pentru noi, această operaţie poate părea inutilă şi anostă, mai ales când implică un mare număr de roţi şi noţiuni. Totuşi, trebuie să ţinem seama de cel puţin trei lucruri: 1. Că pentru spiritul medieval maşina lui Lullus era o imagine a Intelectului Suprem, a lui Dumnezeu. Ea putea reproduce mecanismul ascuns al oricărei părţi a creaţiunii: stele, planete şi ceruri; sunete şi culori; limbaj; logică; etică. Mai mult, arăta chiar cum e lumea divină. 2. Că maşina implică tehnici ale memoriei, pe care mai tărziu Giordano Bruno avea să le detalieze în “statuile memoriei”. 3. Că practica iullianană a memoriei era o formă de meditaţie care implică vizualizări complexe şi urmăreşte o experienţă extatică de uniune cu Intelectul Universal, care se presupune a fi reprezentat de maşina însăşi.” (I.P. Culianu – Jocurile minţii)  
**”  
Imaginalul este un termen preluat din sufismul iranian şi introdus de Henry Corbin (1903-1978) pentru a desemna imaginarul adevărat, creator, vizionar, esenţial, fondator: fără o viziune solară, realul se dizolvă într-o înlănţuire nesfârşită de imagini voalate, deformate, mutilate”.  
 
(fragment din articolul „Imaginaţie, imaginar, imaginal” de Basarab Nicolescu, Steaua, Nr.6, 2006)  
  
  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Cum să ieşim din sistemul ocult al noii ordini mondiale. Un manifest al Inteligenţei Artificiale. Note pentru Agonia U.E. Volumul 4 (1) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1448, Anul IV, 18 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!