AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Manuscris > Jurnal >  


Autor: Constantin Milea Sandu         Publicat în: Ediţia nr. 1170 din 15 martie 2014        Toate Articolele Autorului

Jurnal de Atelier I - Despre WWW3 şi cele trei experienţe revelatoare: o experienţă în afara corpului (EAC), o experienţă la limita morţii (ELM) şi o stare modificată a conştiinţei (SMC)
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

Foto: “Coloana soarelui de vis” (bronz argintal) 1992  

"În orice comunitate există trei cercuri: Marele Cerc ce o conţine în întregime; Cercul Funcţiunilor sau cei ce contează, alcătuind 10% din ansamblu; şi Cercul Interior, şefii şefilor, care sunt 2% din întreg sau 20% din Cercul Funcţiunilor. Din Cercul Interior provine tot Binele, dar şi tot Răul." (Ioan Petru Culianu)  

Dragi prieteni,  

Pământeni şi nepământeni de pe Facebook, de pretutindeni şi de oriunde vă aflaţi la orizontul misterului, o zi bună să vă dea Dumnezeu, cer înalt şi idealuri pe măsura Cerului cristalin!  

Oricine conduce acum Uniunea Europeană şi stăpâneşte anumite forţe oculte şi legi prestabilite crede că poate face ordine în Europa. Dar nu poate! Şi lucrul acesta nu este posibil pentru că refuzăm să punem în circulaţie o Constituţie unică europeană, care să ne asigure demnitatea umană, libertatea, democraţia, egalitatea şi statul de drept pentru toţi europenii (peste cinci sute de milioane, locul trei în lume după China şi India).  

Atâta timp cât aşa-zisa “elită” politică şi intelectuală europeană încă mai încearcă să definească omul înaintea definirii drepturilor omului, Europa este sortită să devină, iată, pentru a treia oară, teatrul unui alt război mondial, WWW3.  

Europa este de un sfert de veac pe pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar. “Războiul stelelor” nu este o glumă lansată încă din anii ’86 de ex-preşedintele american R. Reagan, el se va produce în curând în Europa cu consecinţe incalculabile.  

Dacă Ucraina îşi recapătă statutul de putere nucleară prin cererea ca forţele militare ruseşti să părăsească Crimeea şi să predea focoasele nucleare Parlamentului emanaţilor din recentele lupte de pe Maidanul din Kiev, este posibil că scânteia celui de al WWW3-lea război să se aprindă în Ucraina.  

Se pare că istoria se repete după scenariul celor 38 de focoase nucleare transportate pe ascuns de Rusia lui Hruşciov şi Andrei Saharov (savantul rus răsplătit în 1975 cu premiul Nobel pentru Pace) în Cuba lui Fidel Castro în ’62, când America lui John Kennedy a trecut ca prin “urechile acului” prin cel mai mare dezastru nuclear - de data asta submarinele “Delphin” vor fi amplasate de americani chiar la gurile Dunării în Marea Neagră şi, Doamne fereşte, dacă începe războiul chiar pe “câmpurile negre” ale Ucrainei, exact pe falia geopolitică dintre Insula Albă din Marea Neagră până pe Volga, România şi Moldova vor fi în mare pericol.  

Există chiar un scenariu geopolitic care spune că, cine va cuceri în întregime falia geopolitică continentală, de pe teritoriul dintre Ural şi Pamir, Volga şi Iantzi, Europa de Est şi “Insula Lumii” (Insula Albă), această “falie hungtingtoniană” având acum şi un “certificat de naştere” abia din 2011 sub numele de “Eurasia”, acela vă stăpânii întreaga Lume.  

“Insula Lumii”, mai exact Insula Albă (românească) aflată în largul gurilor Dunării, după viziunea mea solară primită “prin vis” încă din ani ’86, ascunde în adâncurile ei într-un templu solar artefactele civilizaţiei Atlanţilor din Carpaţi, arma lui Apollon Hiperboreanul, “săgeata magică de aur” a lui Abaris moştenită de la tatăl său, zeul luminii Apollon, misterele Imperiului Atlant şi a primului regat sacru din istorie, şi toate documentele Oraşului Coroanelor – Atlantisul, despre care Platon, în dialogurile din “Kritias” şi Timaios”, descrie expansiunea şi forţa Atlanţilor din Carpaţi în cele zece ţări şi regate Atlante.  

În ’86, probabil, sub inducţie magnetismului unui biotop terestru la confluenţa cu plasma albastră solară, printr-un vis apocaliptic “prin chemare” sau “prin alegere”, pur şi simplu am intrat, însoţit de Apollon şi Artemis, în acest Templu solar din Insula Albă. Acolo, am primit prima revelaţie mistică, o vedenie a gemenilor Zamolxis, ce m-a făcut să încep lucru chiar în ziua următoare la “Arborele genalogic”(ulei pe pânză, 220cm) să proiectez primele Coloane infinite şi să fac primele schiţe de geneze, cruci cosmice, zeiţe-mume ale pământului, vânători şi strămoşi, ce urmau să fie sculptate şi amplasate într-un templu solar.  

Într-o segvenţă de “timp ontologic” (pentru că “arta sacră” numai într-un astfel de timp se poate crea) reuşisem să realizez chiar 80% din acel templu, dar, cineva, a avut “grijă” ca, tot ceea ce eu proiectam şi sculptam, să sfarme, să împrăştie şi să înstrăineze aproape toată creaţia mea. Ceea ce nu a putut însă să distrugă este visul şi viziunea mea pe care încă le mai port în mine.  

Iată de ce cred că artiştii, intelectualii şi oamenii de ştiinţă din Europa de Est pot crea lumi paralele sau universuri alternative. Pot concepe un proiect-pilot european, civilizaţional, pentru că în Europa încă mai există oameni de la zei care au în structura lor interioară aceste viziuni solare, şi o genă primordială a creaţiei ce se perpetuează prin codul nostru genetic de mii de ani.  

Din păcate, de un sfert de veac lumea est-europeană continuă să rămână doar o risipă de oameni, de energie şi de timp, pentru că, deşi am luptat în ce mai sângeroasă revoluţie din Est, nu am obţinut încă libertatea de creaţie şi legi care să ne asigure o protecţie a statutului acestor categorii sociale.  

În Occident, acest motiv al lumilor alternative a fost într-o bună măsură compromis de iluminism, pozitivism, narcisism, psihanaliză şi în final de aşa-zisa doctrină economică a globalizării forţate, care este cea mai mare capcană întinsă omenirii prin “viclenia raţiunii”.  

Globalizarea aceasta forţată şi mascată estenici mai mult, nici mai puţin decât o metaforă a destinului occidental, înţeleasă ca o “bombă atomică socială” cu comandă numerică, având aceiaşi “soluţie finală” ca în WW2: un paradis pierdut al civilizaţiei viitorului, înţeles ca unică soluţie de salvare pentru Oculta mondială, prin resuscitarea tuturor utopiilor într-una singură, dar care îşi are esenţa în paradisul prin distrugerea omenirii, şi care îi au ca adversari pe oamenii înşişi, în proporţie de 90%.  

În viziunea lor, în acest “paradis prin distrugerea omenirii”, inclusiv al globaliştilor globalizaţi, libertate s-ar dobândi fără efort, iar dorinţa, teama, emoţia şi moartea ar putea fi definitiv extirpate, cred ei, prin ingerarea de medicamente şi produse alimentare fabricate de OMG-Monsanto, după care va urma o catastrofă umană şi ecologică.  

Despre aceste OMG-uri, voi da doar un singur exemplu: citesc şi mă cutremur când aud cum în Franţa mii de ţăranise opun cultivării câmpurilor cu organisme modificate genetic se strâng anual cu mic cu mare şi seceră tot, dând foc recoltelor marilor companii care folosesc OMG-uri. Au ajuns să facă ei înşişi constat de executor judecătoresc care atestă prezenţa lor şi să se roage de Parchet să-i urmărească pentru acest lucru. Ceea ce procurorii francezi nu mai fac, după o decizie de justiţie răsunătoare ce recunoaşte dreptul oricărui om de a nu respecta legea când se află în stare de necesitate, în stare de rezistenţă împotriva opresiunii, în concordanţă cu Declaraţia drepturilor omului din 1789 şi cu Tratatul de la Lisabona, acesta din urmă fiind în acest moment “constituţia” noastră din UE.  

În cele din urmă, asemenea cale va fi o enormă utopie. De ce? Pentru că în mijlocul acestui amestec pervers de coconi hibridizaţi cu “masculi şi femele alfa”, aflaţi în comă tehnică şi politică la nivel social planetar (ca să folosesc şi eu expresia expertei noastre din Comisia europeană, Alina Mungiu Pippidi), guvernează o Matroană impozantă cu părul gri care mănâncă bine, bea bine, doarme bine, face dragoste bine şi nicio clipă nu este atinsă de aripa morţii.  

Dar asta se întâmplă nu pentru că aşa vrea ea, ci pentru că aşa e “proiecţia”. Se pare că 90% dintre noi suntem programaţi prin “deprogramare” după “modelul” acestei Matroane “patentate” într-un “pat genetic” obscur. Alte detalii despre această matroană le puteţi găsi în “Gnozele dualiste ale Occidentului” (Nemira, 1995) de I.P. Culianu.  

Trebuie să recunosc că, articolul publicat recent al doamnei A.M.P, “O zi din viaţa masculului alfa”, mi-a resuscitat biocurenţii din “jocurile minţii” şi, mai mult, după ce mi-am pus în circulaţie “astrocitele”, am constatat că, aşa este: dacă intri în stadiul undelor alfa (inclusiv în viaţa femelelor alfa), ai o anumită protecţie împotriva durerii (suferinţei umane), iar în cazul undelor teta corpul, de exemplu, nu mai reacţionează pozitiv la suferinţa umană, în schimb reacţionează negativ la mitul Marii Ignoranţei.  

În concluzie, aşi spune că mai degrabă femelele alfa şi teta, care gândesc pozitiv, au reacţii negative la suferinţa umană, ba chiar dispreţuiesc sufletul şi problema existenţei, iar cele care gândesc negativ, au reacţii pozitive la suferinţa umană. Acelaşi lucru e valabil şi pentru “masculii alfa şi teta”.  

Cu alte cuvinte, se poate spune că masculii şi femelele alfa sau teta au reacţii negative la suferinţa umană, pentru că, probabil, uni/unele ori au deja prea multe E-uri alimentare turnate în sânge, ori au prea mult argint coloidal în cap, şi nu mai are cine să le scoată acum aurul şi argintul din cap, şi “plumbul din suflet” cum ar spune Platon.  

Poate că de aceea, uneori, jocurile de putere intervin tragic în jocurile minţii şi viceversa, astfel pot muri oameni, în timp ce mintea lor desfăşoară harta jocurilor pure, uni mizând pe conexiunea cu Eonul mesianic, adică, cu Harta Minţii lui Dumnezeu, iar alţii, din neştiinţă, făcând doar jocul eonului Dracului.  

Problema esenţială este găsirea unei forme de asociere între masculii alfa şi femelele teta prin care să schimbăm Contractul social a lui J.J. Rousseau cu Contractul natural, pentru a putea demontăm întreg aparatul de stat, economic şi cultural, inclusiv cel al proprietăţii aşa-zis “capitalistă”, dar care de fapt este ultracomunistă. Aşa cum este acum Uniunea Europeană, cu 28 de state aşa-zis „unite şi integrate” în UE, cu o piaţă „unică” de peste cinci sute de milioane de europeni, dar mai comunistă decât defunctul Imperiu Maculist al URSS.  

De fapt, amândouă sisteme economice, dezcentralizate şi apoi ultracentralizate s-au dovedit a fi parazitare, pentru că absorb toate beneficiile popoarelor în favoarea unui grup mic de doar 2% din omenire, care reprezintă Cercul Interior, şefii şefilor, sau 10% din ansamblu, din Cercul Funcţiunilor sau cei ce contează.  

Credeţi că degeaba afirma în ultimul interviu Alexandru Paleologu că „Uniunea Europeană e o catastrofă şi că abia cum trăim cu poftă în plin comunism”.  

Din Cercul Interior de doar 2% din omenire, care aparţine acum în întregime globaliştilor globalizaţi, provine acum tot răul care a cuprins ca o plagă întreaga omenire. Pentru că totul începe de la bani şi mâncare, soluţia nu-i altă decât să facem o reformă monetară la nivel european, în care distribuţia banilor să fie între 500 şi 1000 de euro, minim şi maxim, pentru toţi europenii. Şi în prima fază să asigurăm la toţi europenii (nu numai celor din Vest) un Venit Minim Garantat Necondiţionat, pentru a putea reporni motorul economiei.  

Sau să schimbăm hrana, aşa cum de altfel se întâmplă acum, la ordinul NOW prin noul Codex Alimentarius cu produse şi medicamente OMG – Monsanto, hibridizăm toate popoarele, transformându-i pe toţi locuitorii planetei în sclavi moderni, nu-i aşa? Cu alte cuvinte, şapte miliarde îi facem ronţăitori de produse OMG – Monsanto în „Ferma de animale orweliene”, iar restul de doar 2% din ansamblu vor mânca în rezervaţii speciale, în „Ferma de animale rare”.  

Există însă şi alte metode aplicate prin noul Codex Alimentarius. De exemplu, prin introducerea unei cantităţi infime de acid lisergic (LSD) în pâine (jumătate de grâu-jumătate de secară) şi în alimentele de bază, ca laptele, zahărul, legumele şi fructele. Acidul lisergic se extrage dintr-un parazit, “claviceps purpurea”, ce infectează secară. Acidul lisergic în amestec cu o „sare amară” introdus în pâine şi în alimentele de bază, scurtează viaţa de la 70 de ani la 40 de ani, sau prelungeşte viaţa, în funcţie de „sarea” dulce sau amară, sau în funcţie de mai ştiu eu ce E-uri alimentare, sau alte celule în tandem de celule „telocite-stem” îngerate şi aceste prin alte produse naturiste „bio”. Şi astfel în mai puţin de o generaţie, din şapte miliarde, câţi suntem în ceasul acesta, ajungem la jumătate.  

Altă metodă ar fi “spălarea creierului” prin introducerea de cocaină în apă potabilă. Apa nu trebuie controlată decât atunci când oamenii sunt ori prea fericiţi ori lipsiţi total de reacţii, pozitive sau negative. E sigur atunci că ceva nu e în regulă cu ei. Oamenii sunt din naştere obişnuiţi să fie nefericiţi şi să aibe reacţii negative. Iar atunci când nu se mai crează o masă critică pentru a declanşa o revoluţie la nivel social planetar, înseamnă că ceva trebuie schimbat în compoziţia apei potabile sau în “alimentaţia raţională”. Aşa a apărut “necesitatea” supermarketurilor şi a fabricilor de sucuri şi alimente pline de E-uri, toate controlate acum de globaliştii globalizaţi prin NOW şi OMG – Monsanto.  

Cu aceste programe sociale de „protecţie” prin Programul PIG de „deprogramare” a popoarelor, aplicate acum cu predilecţie în UE, în mod sigur nu vor trece nici cinci ani şi peste două sute de milioane de europeni vor tânji după muncă şi pensii pe care nu le vor mai găsi nicăieri acum.  

Asta îmi spune mie computerul meu încă organic şi universal, a cărei conştiinţă e un ecran similar cu „spaţiul supralunar”, deci solar, care funcţionează nu cu algoritmul 0 şi 1, ci cu 8 la puterea şi ordinul divin de 64 de “Stele arzătoare cu opt raze”, cu 12 laseri biofotonici, de bioluminiscenţă solară. Un computer organic care, conectat prin Stâlpul Central sau “Coloana soarelui de vis” la Orghestra de sunete, cântă un cântec de aprigă slavă, într-o uriaşă Simfonie a Durerii şi Fericirii umane, cu 64 de Octave - Sus, în acorduri de chimvale şi alăute, iar jos în corzi şi în stringuri cu această Armata de sunete răsculate, cu glasul spart în sunete de timpane, care lovesc toate în acelaşi timp, fără formă, fără ordine, fără poruncă, adică, fără mamă, fără tată, fără suflet şi fără Dumnezeu.  

Spun asta, pentru că o altă mare minciună sfruntată a fost comisă recent de Comisiei europene care a comunicat că, într-un an de zile, în 2014, nu s-au strâns, din cele 28 de state din UE, adică din cinci sute de milioane, un milion de semnături pentru a fi introdusă în dezbatere în parlamentul UE “Iniţiativa pentru un Venit Minim Garantat Necondiţionat”. Când de fapt s-au strâns poate chiar câteva milioane de semnături. Dar degeaba s-au strâns, dacă cineva se joacă acum la “ruletă” cu destinele noastre.  

Iată cum se confirmă încă odată că, fără o Constituţie europeană unică, toate iniţiativele, referendumurile şi alegerile naţionale, prezidenţiale şi europarlamentare, sunt furate şi măsluite la discreţia unor aşa-zişi preşedinţi UE, comisari, emisari şi mai ştiu eu ce samsari şi experţi în zeci de comisii europene, care sunt numiţi de forţe oculte, nu aleşi prin vot democratic, în urma unui selecţii prin concurs, cu rigoare profesională, din cele 28 de state aşa-zis “unite şi integrate” în UE.  

Eu cred că aceşti comisari şi experţi numiţi de oculta mondială în Comisiile europene nici nu îşi dau seama ce mare responsabilitatea apasă pe umerii lor, într-un suprastat de peste cinci sute de milioane de europeni. Cred că li se pun în braţe nişte dosare cu programe PIG (de inginerie umană şi financiară), de “deprogramare” a popoarelor; programe finanţate cu sute de milioane de euro (cu“bani virtuali”), iar aceştia nu fac altceva decât îşi iau comisionul din aceste programe de “finanţare nerambursabile” şi apoi rulează aceste “programe PIG” la comandă numerică şi politică la nivel social planetar, inconştienţi de cât rău fac omenirii.  

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor din UE, chiar nu vă daţi seama că suntem în plin război mondial, de epurare genetică a popoarelor înghiţite deja în sfera de putere a Timpurilor Ultramoderne, şi că în curând vom intra în cel mai cumplit război nuclear, declarat oficial între Rusia şi SUA, iar cele 28 de state aşa-zis “unite şi integrate” în UE vor deveni teatrul de război al Ocultei mondiale, al codoşilor păpuşari, lipsiţi de viziune?  

Mai mult, pentru ei, care au deja adăposturi atomice în rezervaţii speciale, războiul va deveni o altă mască a Infernului, iar pentru voi, care veţi rămâne singuri pe Titanicul crizei la “butoane”, la suprafaţă, pe mări şi oceane pe port-avioanele americane, războiul va fi cea mai perversă farsă din istoriei celei mai mari înşelătorii umane.  

Ei bine, tocmai pentru şefii şefilor din Cercul Interior de doar 0,001% din Cercul Funcţiunilor care reprezintă doar 0,2% din Marele Cerc, s-a inventat aşa zisa structură economică şi politică UE (de cinci sute de milioane de europeni, locul trei în lume după China şi India).  

Între timp, lumea începe să fie tot mai mult convinsă că cei 0,2% care ne călăresc de două mii de ani, sunt şi ei sub alţi extratereştri ET-X-Y-Z de 0,001% care-i dirijează prin NOW, dar care probabil stau pe faţa nevăzută a Lunii (în Baldachin cu Clara şi “minunata doamnă a lunii argintii” pe numele ei adevărat Diana-Luna-Hecate, şi ne dau instrucţiuni prin NOW ce “plantaţie” de OMG să facem pe Terra PIG) şi sigur se bucură că avem minţile ocupate cu tot felul de diversiuni: cu războaie economice şi genocidare sau chiar cu Trisagionul: “Sfinte Dunezeule... Sfinte tare... Sfinte fără de moarte, miluieşte-ne pe noi!... Binecuvintează, Doamne, via aceasta!...”  

Aceasta este marea ficţiune economică şi politică mondială creată pentru a-i “scăpa” pe cei condamnaţi la infernul lor personal. UE a fost gândită şi creată ca un mecanism diabolic de “eliberare” pentru cinci sute de milioane de trăitori, un amestec de comunism şi capitalism mai sălbatic şi mult mai agresiv decât defunctul Imperiul Maculist al URSS, printre europeni şi câteva milioane de prizonieri ai neantului divin. Cei ce au conceput proiectul UE, au încercat să înalţe ei înşişi un paradis al distrugerii omenirii din care să extirpe orice urmă de slăbiciune umană, prin “viclenia raţiunii” şi prin această globalizare forţată.  

Au reuşit până la un punct pentru că dimensiunea onirică a vieţii n-au putut s-o distrugă. Şi atunci utopia s-a întors împotriva lor înşile. Acum, iată, nici ei nu mai ştiu cum să reacţioneze la provocarea Rusiei imperialiste, se vor retrage în adăposturi subterane, ca şerpii în vizuină, şi probabil vor accepta această ultimă sfidare mondială cu consecinţe incalculabile pe “scara creaturală”.  

Căci s-a trezit Marele Urs de la Răsărit dintr-o hibernare de un sfert de veac şi acum îşi întinde labele pe ceea ce crede Ursul că i se cuvine de drept în Europa de Est, iar celălalt Urs de la Apus ameninţă şi el că, exact scenariul de repetiţie pe care vrea să-l facă Moscova în Eurasia şi în Europa de Est, vrea să-l facă şi New York-ul.  

Disputa dintre “Triunghiul sociologic american” Paris-Londra-Washington condus de Henry Kissinger, Victoria Nuland şi B. Obama şi “triunghiul civilizator” Ierusalim-Atena-Roma, condus de “Armaghedonul Templului lui Solomon” e în faza de război declarat, fără precedent în istoria contemporană. Iar între acestea două “triunghiuri” e Moscova “ţarului” Vladimir Putin cu singurul imperiu din Europa care a mai rămas de cucerit.  

Sionismul internaţional însetat de sângele popoarelor, probabil că acum îşi fac noile “liste ale lui Schindler” pentru o altă “soluţie finală” şi alte holocausturi împărţite pe alte zone geopolitice din euro-afro-asia-america şi din alte n-topografii “carpato-dunărene”.  

Singura salvare care i-a mai rămas Ocultei Mondiale este tocmai ceea ce ei încercă acum să distrugă cu sânge rece: “câmpurile negre” din Ucraina şi lumea est-europeană, care de un sfert de veac este o risipă de oameni, de energie şi de timp. Dacă ar putea ar rupe Europa în două exact pe falia geopolitică hungtingtoniană care se întinde de pe mică Insulă Albă (românească, simbol al civilizaţiei europene de mii de ani) până pe Volga, dar în aşa fel încât să dezgheţe Oceanul Îngheţat şi să unească (printr-un fluviu creat artificial, care, iată, se dezgheaţă deja, în chiar clipa aceasta) Oceanul dezgheţat cu Marea Neagră, cu Mediterană şi cu Marea Moartă.  

Că lumea întreagă se va umple cu mortăciuni şi că va curge în loc de apă un amestec de pământ, apă şi sânge, nu are importanţă pentru ei. Ei ştiu că puterea Guvernului Mondial nu va putea guverna dacă nu este fluidă, dacă nu este capabilă (să ne ferim să uităm asta vreodată) să curgă – să curgă într-una, într-un amestec de “pământ, apă şi sânge”.  

Cei ce conduc UE ştiu asta, şi e timpul să ştim şi noi că, “curgerea puterii guvernează puterea curgerii, a cărei singură realitate materială se impune singură ca un fenomen artificial ce nu poate fi controlat sau prevăzut de oameni”. Iar oamenii fără destin, cum suntem noi acum, cei din UE, care trăiesc în “locuri fără de loc”, într-un “topos atopos”, pot fi suprimaţi şi înlocuiţi cu alţi oameni, cu dublă sau triplă identitate şi cetăţenie.  

În Cabală de la Ierusalim şi din Babilon, conflictul sacru dintre “spaţiu” şi “loc” se numeşte “migraţia sufletelor prin trupuri succesive”. Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că, la început se crează acel “loc fără de loc” într-un “topos atopos”, iar atunci când “spaţiu” îşi găseşte materializarea, adică “locul fără de loc” în”oamenii fără destin”, aceste “suflete moarte” se pun în sintonie cu creierele demente şi generează mari schimbări la nivelul geopoliticii mondiale cu preţul nenumăratelor vieţi omeneşti distruse, aşa cum s-a întâmplat de-a lungul istoriei cu fenomenul terorismului, nazismului, marxismului, fascismului, comunismului şi capitalismului sălbatic pe care îl trăim acum din plin, cu viii şi cu morţii electrici laolaltă.  

Cu alte cuvinte, când creierele demente se pun în sintonie, crează o realitate alternativă, ucid din motive inventate şi găsesc motive pentru a acţiona creându-şi singuri acest “loc fără de loc” în universul tehnologic pentru a “elibera” oamenii către nimic: “locul” şi “teatrul de război” de care atârna sfârşitul istoriei celei mai mari înşelătorii umane pe care o trăim noi acum, până la ultimul om cu suflet viu, parte din Sufletul lui Dumnezeu, dacă nu ştiaţi asta!  

În Cabala “teozofic-teurgică” din mistica iudaică Avot de-Rabbi Natan spune că: “Cel ce salvează un om poate fi considerat că a salvat lumea întreagă, care a fost creată de către cei zece “logoi”... iar cel ce provoacă pieirea unui singur om trebuie să fie considerat că a provocat distrugerea întregii lumi, care a fost creată de către cei zece “logoi” (Cabala, noi perspective, Nemira, 2000, Moshe Idel, pag. 173).  

Această înseamnă că un singur om este echivalent cu întregul act de Creaţie.  

Iată Omul! Iată Iubirea care există dinaintea Facerii Lumii! Iată Adevărul Creaţiei, alternativă la istoria ideilor şi credinţelor religioase.  

Europa de Est, dar, având în vedere câte centrale nucleare are acum UE, eu cred că întreaga Europă, se află între Catastrofă şi Mesianism. Dacă nu vom şti să alegem mesianismul european, întreaga lume se va afla în curând în cel mai cumplit teatrul de război, pe un „loc fără de loc” într-un “topos atopos”, locul de adunare a celor care nu pot să-şi suporte visul şi coşmarul vieţii în care au intrat de bună voie în UE şi în alianţa Nord Atlantică.  

UE este acum patria oamenilor fără destin, a celor asediaţi de coşmarele propriilor lor vieţi, de n-crize care nu se mai termină niciodată pentru că suntem prinşi toţi, dar absolut toţi, într-un circuit al datoriilor veşnice, prin troica FMI, BM şi BCE. Este un refugiu al Intelectului Activ şi al Intelectului angelic sau universal, ambele nefericite, în contrast cu esenţa lor cea mai intimă.  

Am intrat în sfârşit în Jocul serios al istoriei celei mai mari înşelătorii umane, acela prin care orice individ uman care stăpâneşte toate capacităţile creierului său poate sfida legile universului fizic. Mai mult, prin “transformarea cuantică” poate compune o infinitate de universuri care ascultă de alte legi, nescrise. Acum singura noastră sursă este numai mintea umană. Însă, pentru a salva civilizaţia noastră, vă trebui să renunţăm la “vicleniile raţiunii”, la acele viclenii perverse care ne spun că, “raţiunea îşi este sieşi temei, ea-şi poate face paradis din infern, infern din paradis” (Milton).  

Iată de ce am ajuns o “fiinţă vidă”, o “fiinţa-pentru-moarte” (M. Heidegger), în cel mai grav vid politic şi militar la nivel social planetar. Nu mai există nici o altă realitate politică şi militară decât cedarea Titanicului european cu toate Corăbiile gladiatorilor pentru a fi conduşi de inteligenţa europeană.  

Dacă Vânzătoarele de Corăbii nu depun armele până în 2016, un alt Andrei Saharov va scufunda de data asta nu numai America ci întreaga lume liberă va intra la cel puţin 100 de metri sub apă, sub nivelul Oceanului care înconjoară Lumea aceasta, care în acest moment greu al istoriei se află pe Pământ fără centru iar în cer într-un război al focului stelar. Iar lucrul acesta nu este o glumă, pentru că 70% din omenire trăieşte doar la 100 de metri înălţime de la nivelul oceanului.  

Pentru că, aşa cum spuneam, şansă noastră acum, pentru cei din UE, este punerea în circulaţie a unei Constituţii europene şi, în prima fază, a unui Venit Minim Garantat Necondiţionat. Numai aşa, în următorii treizeci ani, vom putea reconstruim împreună viitorul Statelor Unite ale Europei, cu cele 30 de naţiuni libere, pe o altă piatră de temelie, sub un alt unghi de incidenţă dintre planul cosmic şi planul uman: acela în care eonul Dracului să se retragă din Europa sau, în cel mai bun caz, să cedeze puterea şi să se lase asimilat de europeni, iar Eonul mesianic să conducă Europa naţiunilor.  

Aşa să ne ajute Dumnezeu!  

PS: Pentru a şti despre ce Prinţesă X este vorba, public această legendă mai jos:  

Legenda: Prinţesa X = creştinism (MD-MM + cele trei Diana D3, respectiv Maica Domnului, Maria Magdalena, Diana-Luna-Hecate, Diana-Artemis-Bendis, Diana Sancta Potentisima) + islamism (F3 Fatima + cele 72 de Fecioare) + new age & satanism (Marea Zeiţă, înfăţişată adeseori sub aspectul teribil de regină a Morţilor + Lilith, Isis, Kali, Shakti, Eurynomes, Mnemosynes, Iele, Valkirii, etc.)  

 

 

Referinţă Bibliografică:
Jurnal de Atelier I - Despre WWW3 şi cele trei experienţe revelatoare: o experienţă în afara corpului (EAC), o experienţă la limita morţii (ELM) şi o stare modificată a conştiinţei (SMC) / Constantin Milea Sandu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1170, Anul IV, 15 martie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Constantin Milea Sandu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Constantin Milea Sandu
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!