AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Parteneri >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1995 din 17 iunie 2016        Toate Articolele Autorului

Cine este Plus Communication?
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PLUS COMMUNICATION este o agentie de relatii publice (PR), infiintata din dorinta de a va oferi servicii complete de relatii publice si consultanta în comunicare. Avem o inalta pregatire in domeniul comunicarii si al relatiilor publice (studii masterale, doctorale si certificari Google si Facebook), dar si o vasta experienta practica, dobandita ca urmare a managerierii procesului de comunicare in mai multe proiecte nationale si internationale.  
 
Serviciile noastre se adreseaza atat ONG-urilor si firmelor nou infiintate, si care au nevoie de o insertie rapida a serviciilor si produselor pe piata, cat si companiilor mari, care vor sa-si consolideze pozitia, sa-si creasca notorietatea, vanzarile si sa gestioneze eficient eventualele crize. Strategia de comunicare o personalizam in functie de specificul domeniului de activitate si in functie de specificul companiei sau al organizatiei.  
 
Suntem nominalizati la Gala „Zece Oameni de Valoare pentru Constanta” – sectiunea Mass-Media, editiile 2014 si 2015 si sectiunea Dezvoltarea societatii, editia 2016, la Gala „Oameni pentru Oameni”, editia 2015 si la Gala Societatii Civile 2016.  
 
Datele de identificare ale societatii comerciale:  
  • Nume: SC Plus Communication Consulting SRL
  • Cod Unic de Inregistrare: 32827058
  • Cod de Identificare Fiscala pentru tranzactii intracomunitare (VIES): RO34118702
  • Nr. de ordin in registrul comertului: J13/331/21.02.2014
  • Cont bancar: RO34INGB0000999904689764 – ING Bank
  • E-mail: office@pluscommunication.eu
  • Web: http://pluscommunication.eu/servicii/
 
 
Referinţă Bibliografică:
Cine este Plus Communication? / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1995, Anul VI, 17 iunie 2016, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!