Confluenţe Literare: FrontPage
CONFLUENŢE LITERARE

CONFLUENŢE LITERARE
ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Home > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1959 din 12 mai 2016        Toate Articolele Autorului

Descrierea Sistemului de Votare la Articole
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Stimați autori, cititori și simpatizanți ai revistei „Confluențe Literare”,  
 
În ultima perioadă am primit nenumărate reclamații asupra forțării contoarelor de înregistrare a numărului de cititori folosind motoare de generare a traficului. Am investigat cu atenție fiecare caz în parte și am securizat la limita maximă contoarele, dar am constatat că practic este imposibil să faci față unor astfel de motoare de generare a traficului.  
 
Menționez că nu am avut niciun fel de dovezi asupra vreunui autor că a procedat în acest sens și nici nu m-a interesat să conduc anchete. Acest subiect trece dincolo de specificul revistei Confluențe Literare și de rolul meu de fondator. Prin urmare, nu acuz pe nimeni și nici nu aduc reproș cuiva. Este o chestiune ce nu se poate rezolva tehnic.  
 
În consecință, vă facem următoarele precizări:  
 
1. Voturile pentru un articol se realizează prin însumarea următoarelor elemente: numărul de like-uri, de distribuiri și de comentarii Facebook, la care se adaugă numărul de voturi Google Plus, acestea fiind disponibile la începutul articolului, respectiv în cazul comentariilor, la finalul acestuia.  
 
Prin urmare, vă invităm să vă promovați articolele prin Facebook și Google Plus, dar fără a exagera, fiindcă distribuirea repetată a aceluiași articol de mai multe ori pe zi atrage penalizarea cu blocarea link-ului respectiv sau a utilizatorului în cauză.  
 
2. Actualizarea numărului de voturi se realizează la fiecare oră pentru articolele publicate în ultimele 7 zile și o gradual pe parcursul unei săptămâni pentru celelalte articole.  
 
Prin urmare, modificările de votare la un articol publicat în ultimele 7 zile se vor observa în maximum o oră, iar în cazul unui articol publicat dincolo de această limită, modificarea se va observa după maximum o săptămână. Acest lucru este impus de limitările impuse de Facebook și GooglePlus în obținerea acestor date.  
 
3. Intenția este ca în viitor să fie adăugate și alte rețele ce oferă contorizare: Linkedin și Twitter.  
 
Sunt conștient că aceste măsuri vor schimba perspectiva în care este privită promovarea în cadrul revistei, dar practic vorbind, nu există o altă soluție pentru rezolvarea problemei clasamentului. Nu doresc să supăr pe nimeni prin această măsură, dar cred că vom reuși să trecem mai departe peste acest impediment.  
 
Cu respect și drag,  
 
Octavian Lupu  
București  
12 mai 2016  
Referinţă Bibliografică:
Descrierea Sistemului de Votare la Articole / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1959, Anul VI, 12 mai 2016, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!