CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1536 din 16 martie 2015        Toate Articolele Autorului

Concursul Radar de Media – Prima Săptămână a Celei de-a Doua Etape, Ediția 2015
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimați Simpatizanți ai Revistei Confluențe Literare,  
 
A început etapa finală a concursului Radar de Media, ediția 2015, în care revista Confluențe Literare se află în competiție la secțiunea „Cea mai bună platformă de știri / publicație online”. Timp de o lună de zile, toți cei care ne simpatizează vor putea să își exprime aprecierea față de conținutul revistei printr-o simplă votare la adresa de mai jos:  
 
Regula de votare stipulează: „Aveţi posibilitatea să votaţi o singură dată de pe un IP alegând doar o singură variantă de răspuns.” Acest lucru înseamnă că se poate vota de pe mai multe calculatoare sau de fiecare dată când vă conectați din nou la Internet. De exemplu, când vă reconectați calculatorul după ce ați oprit legătura, fixă sau mobilă, sau ați închis calculatorul, provider-ul de Internet vă va aloca o nouă adresă IP, astfel că se poate realiza o nouă votare. Însă votarea repetată de pe același calculator și pe aceeași conexiune trebuie să fie evitată.  
 
Indiferent de rezultatul care va fi la acestă etapă, am bucuria că publicația s-a înscris în etapa finală, fapt pentru care vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați votat. Prezența alături de marile canale de știri într-o astfel de competiție reprezintă o onoare pentru conținutul și aprecierea revistei. În plus, nenumăratele comentarii pe pagina de concurs au pus în valoare simpatia sinceră și căldura cititorilor și autorilor în relația cu revista Confluențe Literare, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult. În felul acesta, s-a putut înțelege de către orice persoană care a votat la acest concurs, că publicația noastră are un caracter aparte și se distinge prin frumusețea relațiilor dintre cei care scriu și citesc în paginile ei. Prin urmare, ar fi minunat dacă astfel de aprecieri ar fi incluse în pagina alocată votării în etapa finală de la adresa anterior menționată.  
 
În această perioadă, voi mai distribui prin intermediul paginii Facebook asociate revistei: facebook.com/confluente.ro scurte mesaje care să îndemne votarea revistei. Dacă veți distribui mai departe aceste mesaje, atunci înseamnă că veți ajuta publicația să rămână pe primele poziții. De aceea, vă solicit sprijinul în susținerea revistei Confluențe Literare în etapa finală a competiției Radar de Media, ediția 2015, ce se va încheia pe data de 24 aprilie 2015.  
 
Cu prețuire,  
 
Octavian Lupu  
Autor-Fondator Confluențe Literare  
București  
16 martie 2015  
Referinţă Bibliografică:
Concursul Radar de Media – Prima Săptămână a Celei de-a Doua Etape, Ediția 2015 / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1536, Anul V, 16 martie 2015, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!