CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1528 din 08 martie 2015        Toate Articolele Autorului

Doar Timpul Îți Va Spune ...
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Venirea primăverii aduce lumină fiecărui suflet ce se deschide în fața miracolului renașterii naturii și revărsării unei puteri noi de viață în întregul univers. Sub pecetea florilor ce apar după trecerea iernii, fiecare gând se înviorează de mireasma unui nou început. Iar verdele crud și curat al plantelor, ce răsar peste tot cuprinsul, completează această atmosferă de sărbătoare la care suntem chemați să participăm cu bucurie. Într-o astfel de ocazie de fericire, și deopotrivă în Ziua Internațională a Femeii, vă adresăm tuturor mamelor, soțiilor, prietenelor, colegelor, cunoștințelor, precum și tuturor femeilor din România și diaspora, cele mai alese gânduri, simțăminte și dorințe de apreciere, considerație și iubire pentru tot ceea ce faceți pentru noi și pentru ca lumea aceasta să poată merge înainte!  
 
O astfel de zi ne amintește nouă, bărbaților de pretutindeni, că existența noastră nu ar fi posibilă fără femeia, sau femeile, de lângă noi, fără sprijinul lor constant ce ni-l acordă fără discriminare, cu dragoste și jertfire de sine, un exemplu la care bine am face dacă am lua aminte!  
 
În ce mă privește, nu pot decât să adresez cele mai calde mulțumiri și cea mai sinceră apreciere față de toate femeile care m-au ajutat și au fost alături de mine de-a lungul timpului în multiplele lor roluri și mereu având acea calitate aparte de a da farmec și de a aduce bucurie în viața pe o trăiesc!  
 
Prin urmare, vă dorim o zi frumoasă, plină de soare și de voie bună, precum și multe zile de bucurie de acum înainte în noul an!  
 
În continuare, am adăugat o melodie de succes a lui Enya intitulată „Only Time”, pe care am adaptat-o în limba română pentru a reda cât mai fidel sensul intenționat în textul original. Doar timpul va dovedi cât de mult iubirea și afecțiunea noastră vor fi cu adevărat sincere și numai el va da la iveală orice gând ascuns al inimii, indiferent de conținutul lui.  
 
Cu respect și prețuire,  
Octavian Lupu  
8 martie 2015  
Autor-Fondator Confluențe Literare  
 
Doar Timpul Îți Va Spune ...  
 
Cine știe unde te va duce drumul?  
Și pe cine vei întâlni a doua zi?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Și cine știe dacă dragostea va crește,  
Așa cum inima își dorește?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Cine știe de ce inima-ți va suspina,  
Dacă iubirea va zbura?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Și cine știe de ce inima-ți va plânge,  
Dacă iubirea te va trăda?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Cine știe dacă drumurile vi se vor întâlni?  
Și dacă dragostea ta va exista,  
În inima ta?  
 
Și cine știe dacă nu cumva ziua va dormi?  
Și dacă doar noaptea va păstra dorința ta?  
Doar noaptea va păstra dorința ta ...  
 
Și cine știe dacă dragostea va crește,  
Așa cum inima își dorește?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Cine știe unde te va duce drumul,  
Și pe cine vei întâlni a doua zi?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Cine știe?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
Cine știe?  
Doar timpul îți va spune ...  
 
„Only Time” - Enya  
 
Referinţă Bibliografică:
Doar Timpul Îți Va Spune ... / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1528, Anul V, 08 martie 2015, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!