AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Anunturi >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1501 din 09 februarie 2015        Toate Articolele Autorului

Votați Confluente.Ro în Competiția Radar de Media, ediția 2015, Etapa 1
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Stimați Simpatizanți ai Revistei Confluențe Literare,  
 
Vă rugăm să susțineți publicația noastră în competiția Radar de Media, ediția 2015, votând poziția „confluente.ro” din cadrul secțiunii „Cea mai bună publicație online” de la adresa de Internet următoare:  
 
 
Ca o observație generală, punerea laolaltă a platformelor de știri și a publicațiilor online generează o competiție dezechilibrată, numărul cititorilor fiind net mai mare în cazul canalelor de știri. De aceea, șansa intrării în etapa a doua se diminuează considerabil pentru o publicație online. Cu toate acestea, prezența unei reviste literare, cum este cazul publicației noastre, rămâne benefică, cel puțin pentru promovarea ideii de cultură într-un spațiu media saturat de alte forme de comunicare în masă.  
 
De asemenea, vă rugăm să trimiteți mai departe acest mesaj către prietenii dumneavoastră din diferitele rețele sociale încât numărul final de voturi să poziționeze cât mai bine publicația Confluențe Literare.  
 
Vă mulțumim,  
 
Redacția Revistei Confluențe Literare  
 
„Noi toți trăim cu dorința de a fi fericiți; viețile noastre sunt atât diferite și totuși la fel!” ― Anne Frank  

„Nu există un fundament mai puternic pentru o frumoasă prietenie decât un gust asemănător pentru literatură.” ― P.G. Wodehouse  
 
„Partea cea mai frumoasă a literaturii ți se dezvăluie pe măsură ce descoperi că dorințele tale sunt de fapt universale, că nu ești nici singur și nici despărțit de ceilalți, ci aparții unei lumi care simte la fel ca tine.” ― F. Scott Fitzgerald  
Referinţă Bibliografică:
Votați Confluente.Ro în Competiția Radar de Media, ediția 2015, Etapa 1 / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1501, Anul V, 09 februarie 2015, Gilbert, Arizona.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!