CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593
ISSN-L 2359-7593
BUCUREŞTI, ROMÂNIA


AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

REDACŢIA

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Redactia > Mesaje >  


Autor: Confluenţe Literare         Publicat în: Ediţia nr. 1335 din 27 august 2014        Toate Articolele Autorului

Distribuirea Link-urilor Blocate Abuziv de către Facebook
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!

 

 

 

 

 

 

I. Google Bookmarks  

În cazul nefericit în care un anumit link a fost blocat de către Facebook, vă recomand parcurgerea următoarei proceduri:  

  1. Vă autentificaţi pe un cont de gmail.  

  2. Mergeţi la articolul pe care doriţi să îl distribuiţi.  

  3. Selectaţi pictograma ce face referinţă către Google Bookmarks (este penultima având litera „g” pe un fond albastru de la secţiunea „Recomandă Articolulul” din dreapta butoanelor „Votează şi Comentează”).  

  4. Va apărea un ecran în care adăugaţi câteva cuvinte despre acest marcaj şi daţi Salvaţi.  

  5. Imediat va apărea o listă a marcajelor pe care le aveţi, ultimul introdus fiind primul afişat.  

  6. Pe link-ul marcajului daţi click cu tasta dreaptă a mouse-ului şi copiaţi adresa URL a acestuia.  

  7. După aceea, mergeţi în cronologia dumneavoastră din Facebook, adăugaţi o scurtă prezentare şi la final faceţi paste cu adresa preluată.  

  8. Daţi Distribuie, introduceţi caracterele cerute pentru a se permite distribuirea şi daţi Ok.  

În felul acesta, link-ul marcajului Google va fi distribuit, care prin selectare va conduce la pagina dumneavoastră restricţionată.  

 

II. Google Like şi Google Plus  

De asemenea, vă recomand să daţi like pe butonul Google de sub cel de Facebook şi să distribuiţi articolele în sistemul Google Plus prin selectarea primei pictograme de la secţiunea „Recomandă Articolulul”, ce are litera „g” pe un fond roşu.  

 

III. Sistemul de comentarii Disqus  

Nu în ultimul rând vă recomand folosirea sistemului Disqus, care vă va asigura salvarea comentariilor făcute chiar şi dacă Facebook, din raţiuni nejustificate, va restricţiona de la distribuţie pagina dumneavoastră. Acest comportament din partea Facebook nu poate fi justificat decât prin indiferenţa pe care o acordă site-urilor ce folosesc sistemul lor de comentarii şi distribuţii, cu scopul monopolizării publicării de articole în propriul lor sistem.  

Lupta cu sistemul Facebook este dată de către multe publicaţii independente care nu au inclus reclame sau alte gadget-uri realizate de către această companie. În condiţiile în care nu există un buget de venituri şi nu se obţin profituri, este inoportun şi neadecvat comportamentul Facebook.  

 

Cu preţuire,  

Octavian Lupu  

Bucureşti, 27 august 2014  

Referinţă Bibliografică:
Distribuirea Link-urilor Blocate Abuziv de către Facebook / Confluenţe Literare : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1335, Anul IV, 27 august 2014, Bucureşti, România.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Confluenţe Literare : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Confluenţe Literare
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către colectivul redacţional. Dacă sunt probleme de natură rasială, etnică sau similar, vă rugăm să ne semnalaţi imediat pentru remediere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate prin e-mail de către persoanele implicate prin subiectul lor vor fi retrase în timpul cel mai scurt de pe site.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondatori: Octavian Lupu şi George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!