Promo

Colete la adresa in Anglia prin TICTrans

Asa cum bine stim, multi romani sunt plecati la munca peste tot in lume insa mai cu precadere in tarile europene, fiecare cu domeniul sau, unii sunt medici, ingineri, altii housekeeper sau soferi, iar in preajma sarbatorilor toti incearca sa isi aranjeze un cocediu spre tara lor. Mai sunt si situatii in care acestia nu pot sa revina in tara din varii motive, iar atunci, romanii din tara si romanii din strainatate fac un schimb de cadouri intre ei. Ambaleaza un pachet frumos, cauta o firma de transport care sa fie de incredere, cei din Romania pun lucruri care ii fac pe cei plecati sa nu uite gustul de acasa iar cei din strainatate, ceva mai practic, imbracaminte sau electrocasnice. Pentru ca lucrurile sa fie simplificate si totul sa decurga normal, preferabil ar fi sa apeleze la o firma serioasa care sa nu le incurce mai mult treburile decat sunt in aceasta perioada.

Folosind serviciile oferite de TICTrans nu veti avea impusa o  limita maxima pentru greutatea coletului. Daca aveti suficiente lucruri de trimis, TICTrans va poate transporta colete foarte mari si voluminoase, chiar si de ordinul tonelor.

TICTrans da dovada de o mobilitate mare si anume: in cazurile in care clientul nu poate preda coletul la sediul firmei, atunci un sofer va veni la domiciuliu pentru a ridica coletul. Pe teritoriul Angliei situatia este la fel, daca clientul are nevoie, firma livreaza coletul pana la usa destinatarului iar pentru acest serviciu nu se percep anumite taxe suplimentare.

Frecventa curselor pe ruta Romania – Anglia este saptamanala, firma acopera foarte bine toate zonele Angliei, iar pentru expeditiile mai indepartate sau greu accesibile, colaboreaza cu firme de curierat rapid fara sa coste in plus expeditia.

Alte informatii referitoare la pret, localitati sau chiar oferte le puteti gasi pe site-ul firmei.

Asadar, impachetati-va coletele suficient  de bine, aveti deosebita grija la partile fragile, precizati soferului, iar pe langa asta aruncati un ochi peste lista produselor interzise la vama pentru a nu aparea nereguli la trecerea granitelor, si de aici incolo TICTrans va avea grija ca pachetul pe care il trimiteti sa ajunga intact la destinatar.

TICTrans este in ascensiune, creste numarul angajatilor si a microbuzelor din parcul auto constant, si asta datorita cererii mari pentru serviciul de transport colete in Anglia oferit iar aceasta se datoreaza felului cum a tratat clientul pana in prezent. Prin profesionalism, seriozitate si punctualitate a reusit sa devina un competitor important pe piata, devenind in acelasi timp si un partener al clientului.

Acum tot ce a mai ramas, este sa intrati pe https://tictrans.ro si sa va rezervati transportul coletelor sau chiar si o calatorie.