AFIŞARE MOBIL

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

ARHIVĂ CLASAMENTE

CLASAMENTE
DE PROZĂ

RETROSPECTIVA
DE PROZĂ
A SĂPTĂMÂNII


Acasa > Eveniment > Comunicate >  


Autor: Claudia Moţea         Publicat în: Ediţia nr. 1840 din 14 ianuarie 2016        Toate Articolele Autorului

Claudia MOŢEA - DIN BĂTAIA INIMII LUI EMINESCU LA „CALDERON”
 
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 14 ianuarie, ora 16.00, Centrul Socio-Cultural „Jean-Louis Calderon” (Str. Jean-Louis Calderon nr. 39, sector 2, Bucureşti) găzduieşte spectacolul DIN BĂTAIA INIMII LUI EMINESCU, al „TEATRULUI NOSTRU”, instituţie afiliată Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România şi Fundaţiei literar-istorice „Stoika”.  
 
Inspirat din opera inegalabilului Mihai Eminescu, de la a cărui naştere se împlinesc 166 de ani, spectacolul este înainte de toate un omagiu adus culturii române şi o bucurie a inimii pentru românii de toate vârstele care cunosc şi apreciază poezia Luceafărului nostru.  
 
Îşi vor da concursul:  
Daniel Neguţ, Nicolae Vasile, Dan Gîju, Dana Gîju, Camelia Opriţa, Petre Răcănel, Rodica Subţirelu, Silvia Săracu, Corneliu Zeană, Elena Armenescu, Remus Fişcă, Clementina Timuş, Geta Heimerl, Marinela Tocaciu, Mariana Anghel, Erkan Demirhan, Maria Varga, Sorin Silviu şi puştoaica Alice Ciugulan.  
 
Invitaţi speciali:  
Crina Linţă (preşedinte Teatrul Arte dell`Anima, Bucureşti) şi Florian Bala (actor Teatrul de Comedie).  
 
Ilustraţie muzicală şi voce:  
Dana Gîju.  
 
Regia tehnică:  
Andrei Reketeş.  
 
Director artistic:  
Claudia Motea, actriţă şi preşedintele Departamentului Arta Spectacolelor, Uniunea Artiştilor Profesioniştilor din România.  
 
Coordonatorul proiectului:  
Rodica Subţirelu redactor-şef al revistei „CronicaTimpului” (Bucureşti).  
 
Intrarea este liberă!  
 
Referinţă Bibliografică:
Claudia MOŢEA - DIN BĂTAIA INIMII LUI EMINESCU LA „CALDERON” / Claudia Moţea : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1840, Anul VI, 14 ianuarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Claudia Moţea : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Claudia Moţea
Comentează pagina şi conţinutul ei:

Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Google Plus, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră voturi contorizate prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne trimiți pe adresa de e-mail confluente.ro@gmail.com sesizarea ta.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile nefiind neapărat împărtăşite de către administrația publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.ro@gmail.com

Fondator: George Roca

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor. 
ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ


 
CLASAMENTE
DE POEZIE

RETROSPECTIVA
DE POEZIE
A SĂPTĂMÂNII
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!